ΝΕΑ/ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΕΚΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΟ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Συνάδελφοι,

Αυτές τις ημέρες συζητείται στη Βουλή ο πρώτος προϋπολογισμός της νέας συγκυβέρνησης, που έρχεται να προσθέσει στα μέχρι τώρα βάρη της κρίσης, νέα αύξηση φόρων κατά 3,2 δισ. €, μείωση κρατικών δαπανών κατά 2,5 δισ. € (υγεία, παιδεία, μισθοί κλπ) και πρόσθετη εξοικονόμηση από το ασφαλιστικό 1,7 δισ. €! Παράλληλα με αυτά τα νέα μέτρα που θα εξανεμίσουν ότι έχει απομείνει από το εισόδημα της λαϊκής οικογένειας, προχωράει μεθοδικά μέσα στο Δεκέμβριο η συζήτηση για την νέα επίθεση κατά του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάδελφοι,
Με κοινή τους απόφαση τα ΔΣ της ΠΕΠΕΚΟ και του ΠΣΕΕΚ, συμμετέχουν στη σημερινή 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που προκήρυξε η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ με αφορμή το πολύ σοβαρό ατύχημα της 8/5/2015 στο διυλιστήριο Ασπροπύργου που είχε ως αποτέλεσμα 6 συνάδελφοι, 4 που εργάζονται στα ΕΛΠΕ και 2 σε εργολάβο, να νοσηλεύονται με εγκαύματα, οι περισσότεροι εξ αυτών σε πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

8 Μαϊ 2015

Εκ μέρους του σωματείου και των εργαζομένων της ΕΚΟ, εκφράζουμε την ειλικρινή μας συμπαράσταση προς τους 6 εργαζομένους που τραυματίστηκαν στο διυλιστήριο και τις οικογένειές τους και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάδελφοι,

Για δεύτερη φορά διεξάγεται έρευνα των εταιριών του Ομίλου ΕΛΠΕ, με στόχο την αποτύπωση της προσωπικής άποψης των εργαζομένων σε θέματα εργασιακής ικανοποίησης. Στα πλαίσια αυτής της έρευνας θεωρούμε ότι η καθολική συμμετοχή των εργαζομένων θα συμβάλλει να εξαχθούν χρήσιμα, ασφαλή και ποιοτικά χαρακτηριστικά, για το ποιοι είμαστε και που θέλουμε να πάμε.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

25 Νοε 2014

Συνάδελφοι,
Για δεύτερη φορά διεξάγεται έρευνα των εταιριών του Ομίλου ΕΛΠΕ, με στόχο την αποτύπωση της προσωπικής άποψης των εργαζομένων σε θέματα εργασιακής ικανοποίησης.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι,

Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια κατάσταση που ιστορικά δεν έχει γνωρίσει άλλη χώρα εν καιρώ ειρήνης . Η ανεργία, η φτώχεια, η ανθρωπιστική κρίση, η μείωση μισθών και συντάξεων , οι απολύσεις, η συρρίκνωση των κοινωνικών δικαιωμάτων, της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, η φορολογική λεηλασία, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, η διάλυση των εργασιακών σχέσεων και ο αυταρχισμός μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάδελφοι

Ασκώντας δικαίωμα που της παρεχόταν από τη σχετική σύμβαση με την ΕΚΟ ΑΒΕΕ, η εταιρεία GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ, προχώρησε στην καταγγελία του Ομαδικού Ασφαλιστήριου Συμβολαίου (489-01). Ως ημερομηνία καταγγελίας νοείται η 31/12/2014.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 1 Του Σωματείου «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ ΑΒΕΕ»

Στην Αθήνα σήμερα 15/05/2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, συνήλθαν σε Συνεδρίαση τα νεοεκλεγμένα μέλη για το Δ.Σ. του προαναφερόμενου Σωματείου που εκλέχθηκαν από τις αρχαιρεσίες της 7/5/2014 με θέμα:

Συγκρότηση σε Σώμα.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ (άπαντες): Π.Περουτσέας, Σ. Σπυράντης, Θ. Καραπαπάς, Κ. Ταχματζίδης, Ι. Καμπάνης, Κ. Κόμης, Ε. Μοσχόβου, Γ. Κοντοβάς, Σ. Βερελή. Τα μέλη του Δ.Σ. προχώρησαν με βάση το καταστατικό και κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας στην συγκρότηση του Σώματος, ως ακολούθως:

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr