ΝΕΑ/ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΕΚΟ

Σαράντα έξη χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, οι εργαζόμενοι τιμούν τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα κατά της δικτατορίας και στέκονται με σεβασμό απέναντι στην κορυφαία στιγμή του αντιδικτατορικού – απελευθερωτικού αγώνα του Ελληνικού Λαού ανανεώνοντας την πίστη τους στις παρακαταθήκες αυτών που είχαν το θάρρος να κοιτάξουν κατάματα την Ιστορία.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των εργαζομένων, το Σωματείο έχει αποφασίσει να εξάγει γεγονότα και όχι κραυγές και υποθέσεις, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα πληροφορούμε τους εργαζόμενους για ότι πραγματικά συμβαίνει και όχι για ότι κάποιοι θα ήθελαν να συμβαίνει.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το νέο «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο που έρχεται σε ψήφιση όχι μόνο δεν προασπίζει τις ελεύθερες Συλλογικές Διαπραγματεύσεις αλλά με τις πρόσθετες προϋποθέσεις και τα εμπόδια που προβάλλει, καθιστά τις Κλαδικές Συμβάσεις ανενεργές ,την προσφυγή των εργαζομένων στον ΟΜΕΔ σχεδόν αδύνατο ολοκληρώνοντας το αντεργατικό πακέτο μέτρων με τις διαδικασίες ηλεκτρονικού φακελώματος των συνδικάτων.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα όπου η ενέργεια παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη, εξωτερική πολιτική, περιβάλλον, η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει την πώληση του τελευταίου ποσοστού των ΕΛΠΕ που ανήκει στο Δημόσιο.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία για την εργατική τάξη όλης της γης. 
Είναι ο φάρος των αγώνων για Αξιοπρεπή Δουλειά, Ισότητα, Ελευθερία, Δημοκρατία και Ειρήνη.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Συνάδελφοι.
Οι τελευταίες εξελίξεις πρόσθεσαν  ένα τόνο αισιοδοξίας σε όλους μας, καθώς ναυάγησε  το ξεπούλημα” του Ομίλου ΕΛΠΕ, όπως προσδοκούσαν ντόπια και ξένα συμφέροντα.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάδελφοι
Η Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο συμμετέχει  την Τετάρτη 03/04/2019 στην 4ωρη στάση εργασίας  από τις 12:00 έως 16:00 και καλεί όλους του συναδέλφους να δώσουν Δυναμικό και Αγωνιστικό παρόν με την συμμετοχή τους στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13:00 έξω από την Βουλή των Ελλήνων στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, που θα πραγματοποιηθεί κατάθεση Ψηφίσματος στον Πρόεδρο της Βουλής και τα κόμματα, αντιδρώντας στην προσπάθεια της Κυβέρνησης για την πλήρη ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ...
...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Συνάδελφοι,

Η  απεργία που προκήρυξε το Σωματείο της Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο και η οποία διήρκησε 72 ώρες στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, διότι στους περισσοτέρους χώρους τα ποσοστά συμμέτοχης άγγιξαν το 90%.
...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr