ΝΕΑ/ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΕΚΟ

 Η Δευτέρα 8 Μαΐου είναι μια ημέρα μνήμης και στοχασμού, μια ημέρα που δεν πρέπει να ξεχαστεί ,όχι μόνο για να θυμίζει αλλά για να μην ‘’ξαναρθεί.’’

Στα 8 χρόνια που περάσαν από τότε, καθημερινά προσπαθούμε να βελτιώνουμε την Ασφάλεια των χώρων εργασίας, δίνοντας μια μάχη που δεν σταματά ποτέ.
...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάδελφοι,

Η Πρωτομαγιά είναι μέρα μνήμης για τους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους στις αιματοβαμμένες εξεγέρσεις του Σικάγο, αγωνιζόμενοι για κοινωνική δικαιοσύνη, ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα, αιτήματα που παραμένουν επίκαιρα ακόμα και σήμερα.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στα πλαίσια της εξαγγελθείσας 24ωρης απεργίας στις 16 Μαρτίου 2023 που προκήρυξε η ΓΣΕΕ, το σωματείο της ΠΕΠΕΚΟ συμμετέχει στην απεργία.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Στα πλαίσια της εξαγγελθείσας 48ωρης απεργίας στις 1 και 2 Μαρτίου 2023 που προκήρυξε η ΠΟΕ σε όλον τον κλάδο, καταγγέλοντας απολύσεις στον χώρο του Φυσικού Αερίου...

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει “μπαράζ” απολύσεων και προσπάθεια αλλαγών στις εργασιακές σχέσεις, από συγκεκριμένους κύκλους, οι οποίοι ήρθαν στην χώρα με σκοπό να μας φέρουν τον “μεσαίωνα” και όχι την ανάπτυξη.

Τα περιστατικά που συνέβησαν τόσο στην ΔΕΠΑ Υποδομών όσο και στην ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, 
...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Συνάδελφοι.

Καθώς ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες μια ακόμη χρονιά, με πολλές δυσκολίες και αρκετές προκλήσεις, κάνοντας και μια αποτίμηση των πεπραγμένων, αναδεικνύοντας τα θετικά αλλά και καταδεικνύοντας τα αρνητικά, με στόχο η επόμενη χρονιά να αποτελέσει εφαλτήριο για περαιτέρω βελτίωση των εργασιακών συνθηκών για όλους τους εργαζομένους.
...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλούνται τα μέλη του Σωματείου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21-11-2022 και ώρα 15:00 μ.μ., στην αίθουσα εκπαίδευσης στο (-1ος)στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΚΟ ΑΒΕΕ στο Μαρούσι, Χειμάρρας 8α, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

49 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου οι εργαζόμενοι τιμούν τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα κατά της δικτατορίας και στέκονται με σεβασμό σε μια ακόμα κορυφαία στιγμή του Ελληνικού Λαού.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr