ΝΕΑ/ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΕΚΟ

Συνάδελφοι.
Πρώτα και πάνω από όλα ευχόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους να είναι υγιείς.
Είμαστε ενωμένοι και δίνουμε όλοι μαζί την “μάχη” για να κρατήσουμε “όρθιους” τους εαυτούς μας, την εταιρεία και την πατρίδα μας.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα από την δική μας καθημερινή εργασία, εφοδιάζουμε με καύσιμα μέρος της Ελληνικής κοινωνίας που πρέπει να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες σε όσους έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα (ΕΚΑΒ, ΙΑΤΡΟΙ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κλπ).

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυστυχώς για άλλη μια φορά έρχεται ένα νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό  το οποίο δεν έρχεται να  ¨επουλώσει τις πληγές¨ των μνημονίων ούτε και να καταργήσει μνημονιακές αντεργατικές διατάξεις  οι οποίες έφεραν όλους, εργαζόμενους και συνταξιούχους σε οικονομική ασφυξία...

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται και πάλι με τραγικό τρόπο, αυτή τη φορά στο διυλιστήριο της Μotor Oil οπού είχαμε ατύχημα με 4 εργαζόμενους να  δίνουν ‘’μάχη’’ για τη ζωή τους...

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Από το καλοκαίρι και μετά την ανάληψη των καθηκόντων από την νέα Διοίκηση του Oμίλου αρχίσαμε ως Προεδρείο  νέα σειρά επαφών,  προκείμενου να επιλυθούν ζητήματα που χρόνιζαν και άπτονται στην καθημερινότητα αλλά και στο μέλλον μονίμων και εργολαβικών εργαζομένων...

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Συνεπείς στην δέσμευση μας  ότι για την αποτροπή της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης των ΕΛ.ΠΕ πρέπει να έχεις πλάνο το οποίο θα τηρείς αταλάντευτα συνεχίσαμε και εχθές τις επαφές με θεσμικούς παράγοντες της χώρας, σ αυτό εντάσσετε και η συνάντηση μαζί με τα σωματεία του ομίλου με τον τρίτο την τάξη πολιτειακό παράγοντα τον Προέδρο της βουλής των κ. Τασούλα.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαράντα έξη χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, οι εργαζόμενοι τιμούν τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα κατά της δικτατορίας και στέκονται με σεβασμό απέναντι στην κορυφαία στιγμή του αντιδικτατορικού – απελευθερωτικού αγώνα του Ελληνικού Λαού ανανεώνοντας την πίστη τους στις παρακαταθήκες αυτών που είχαν το θάρρος να κοιτάξουν κατάματα την Ιστορία.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των εργαζομένων, το Σωματείο έχει αποφασίσει να εξάγει γεγονότα και όχι κραυγές και υποθέσεις, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα πληροφορούμε τους εργαζόμενους για ότι πραγματικά συμβαίνει και όχι για ότι κάποιοι θα ήθελαν να συμβαίνει.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr