ΝΕΑ/ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΕΚΟ

 Σήμερα και υστερα από πρόσκληση που απευθύναμε προς τον Πρόεδρο κ. Ε. Τσοτσορό, τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Π.Πετρούλια....

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή συνήλθε στις 23-02-2018 και ανακήρυξε, σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου, τους υποψηφίους για τις αρχαιρεσίες εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων του Σωματείου στην Ομοσπονδία (Π.Ο.Ε.) και στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Ε.Κ.Α.), που θα γίνουν την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στα παρακάτω εκλογικά τμήματα:

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή συνήλθε στις 23-02-2018 και ανακήρυξε, σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου, τους υποψηφίους για τις αρχαιρεσίες εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων του Σωματείου στην Ομοσπονδία (Π.Ο.Ε.) και στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Ε.Κ.Α.), που θα γίνουν την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στα παρακάτω εκλογικά τμήματα:

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 ενημερωθείτε σχετικά για την λίστα έκθεσης βιβλίου

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ της Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο είναι ιστορική καθώς υπογραφτηκε το πρακτικό συγχώνευσης δια απορροφήσεως μεταξύ των σωματείων Π.Ε.Π..Ε.Κ.Ο και Π.Σ.Ε.Ε.Κ

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Συνάδελφοι.

Η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο. είναι ιστορική, καθώς υπογράφηκε το πρακτικό συγχώνευσης δια απορροφήσεως μεταξύ των Σωματείων Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο. και Π.Σ.Ε.Ε.Κ.
...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr