ΝΕΑ/ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΕΚΟ

Συνάδελφοι,

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της 7/5/2014, έχουν ως εξής: Δείτε τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών 

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή συνήλθε στις 30-04-2014 και ανακήρυξε, σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου, τους υποψηφίους για τις αρχαιρεσίες εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων του Σωματείου στην Ομοσπονδία (ΠΟΕΠΔΧΒ) και στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ), Εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ./ΕΚΟ ΑΒΕΕ, καθώς και για εκλογή Αντιπροσώπων στις Επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας, που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 7-5-2014 στα παρακάτω εκλογικά τμήματα:

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάδελφοι,

Η Πρωτομαγιά αποτελεί διαχρονικό σύμβολο των εργατικών αγώνων και διεκδικήσεων σε όλες τις χώρες του κόσμου. Θεσμοθετήθηκε ως παγκόσμια ημέρα της εργατικής τάξης με αφορμή τα αιματηρά γεγονότα του Σικάγο το 1886. Στην Ελλάδα πρωτογιορτάστηκε το 1893 και έχει συνδυαστεί με σκληρούς αγώνες και πολυαίμακτες θυσίες, όπως το Μάη του 1936, ή το Μάη του 1944.

Οι αγώνες του παρελθόντος, εμπνέουν και στις μέρες μας. Δείχνουν ότι κανένα εργατικό δικαίωμα δεν κερδήθηκε γρήγορα και εύκολα.

Σήμερα υπάρχουν όλες οι υλικές προϋποθέσεις ώστε να έχουμε μόνιμη σταθερή δουλειά, με επαρκείς μισθούς και δικαιώματα, να έχουμε αυξημένο ελεύθερο χρόνο, δημόσιες και δωρεάν παροχές στην υγεία, στην παιδεία, τον πολιτισμό. Υπάρχει επαρκής συσσωρευμένος πλούτος στην κοινωνία, ώστε οι απόμαχοι της δουλειάς να απολαμβάνουν επαρκή ασφαλιστικά δικαιώματα. Ώστε η νέα γενιά να απολαμβάνει μια καλύτερη ζωή.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

10 Απρ 2014

Συνάδελφοι,

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για το ΕΚΑ και την Ομοσπονδία (ΠΟΕΠΔΧΒ), καθώς και για εκπροσώπους στο Δ.Σ./ΕΚΟ Α.Β.Ε.Ε. και για αντιπροσώπους Υγιεινής και Ασφάλειας θα γίνουν σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης/27.3.2014, την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 από τις ακόλουθες Εφορευτικές Επιτροπές ανά Εκλογικό Κέντρο.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δείτε την ανακοίνωση για την Κατάργηση της εργοδοτικής εισφοράς - ΕΤΕΑΠΕΠ 

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε την 27.03.2014 η Ετήσια Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Σωματείου μας. Η Συνέλευση βρέθηκε σε απαρτία και εξέλεξε, Πρόεδρό τον Γιάννη Καμπάνη, Γραμματέα τη Βάνα Σπυράτου και Εφορευτική Επιτροπή τον Βαγγέλη Δημάκη. Η Συνέλευση αποφάσισε την προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία και το ΕΚΑ, την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014. 

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλούνται τα μέλη του Σωματείου στην Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 και ώρα 16.00, σε αίθουσα του κέντρου Maroussi Plaza (πρώην Village Center, οδός Φραγκοκλησιάς, 100μ. από τα Κεντρικά Γραφεία). Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:  

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε για την απόφαση που έλαβε η “προσωρινή διοίκηση” της ΔΕΔΑ με την οποία προχώρησε στην απόλυση συναδέλφου συνδικαλιστή και εκπροσώπου εργαζομένων, στην εν λόγο εταιρεία.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr