ΝΕΑ/ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΕΚΟ

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή συνήλθε στις 23-02-2018 και ανακήρυξε, σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου, τους υποψηφίους για τις αρχαιρεσίες εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων του Σωματείου στην Ομοσπονδία (Π.Ο.Ε.) και στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Ε.Κ.Α.), που θα γίνουν την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στα παρακάτω εκλογικά τμήματα:

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή συνήλθε στις 23-02-2018 και ανακήρυξε, σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου, τους υποψηφίους για τις αρχαιρεσίες εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων του Σωματείου στην Ομοσπονδία (Π.Ο.Ε.) και στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Ε.Κ.Α.), που θα γίνουν την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στα παρακάτω εκλογικά τμήματα:

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 ενημερωθείτε σχετικά για την λίστα έκθεσης βιβλίου

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ της Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο είναι ιστορική καθώς υπογραφτηκε το πρακτικό συγχώνευσης δια απορροφήσεως μεταξύ των σωματείων Π.Ε.Π..Ε.Κ.Ο και Π.Σ.Ε.Ε.Κ

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Συνάδελφοι.

Η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο. είναι ιστορική, καθώς υπογράφηκε το πρακτικό συγχώνευσης δια απορροφήσεως μεταξύ των Σωματείων Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο. και Π.Σ.Ε.Ε.Κ.
...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάδελφοι,

Η υφιστάμενη Ε.Σ.Σ.Ε. για τους εργαζόμενους της ΕΚΟ λήγει στις 31.12.2015. Το ΔΣ του Σωματείου, αποφάσισε την έναρξη της διαδικασίας των συλλογικών διαπραγματεύσεων και χθες, 10/12/15, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με τους εκπροσώπους της εταιρίας. Συνεκτιμώντας τη θεαματική βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της ΕΚΟ ΑΒΕΕ, τις πολύ σημαντικές περικοπές που υπέστησαν οι εργαζόμενοι στις δύο τελευταίες Συμβάσεις Εργασίας, καθώς και το γενικότερο περιβάλλον (αύξηση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών), το ΔΣ της ΠΕΠΕΚΟ, παρουσίασε το διεκδικητικό του πλαίσιο, που συνοπτικά περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr