Ανακοίνωση για 17 Νοέμβρη 2022

  

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ ΑΒΕΕ
ΑΡΙΘ. ΕΓΚΡ. 2905/1974
ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ 6, 151 25 ΜΑΡΟΥΣΙ.    Τηλ. 210-7725042, 7725043    www.pepeko.gr
             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Μαρούσι 15/11/2022

 

Συνάδελφοι.
49 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου οι εργαζόμενοι τιμούν τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα κατά της δικτατορίας και στέκονται με σεβασμό σε μια ακόμα κορυφαία στιγμή του Ελληνικού Λαού.
 
Οι εργαζόμενοι θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας , για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής, για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, για την οικοδόμηση μιας δίκαιης κοινωνίας.
 
Μιας κοινωνίας που δίνει ίσες ευκαιρίες στα μέλη της, που διανέμει δίκαια τον παραγόμενο πλούτο, που σέβεται το διαφορετικό, που απορρίπτει το ρατσισμό και την ξενοφοβία, που δεν αρκείται στο ρόλο του παθητικού θεατή των εξελίξεων αλλά τις διαμορφώνει.
 
Στην πρώτη γραμμή ενάντια στον φόβο καιτην ανασφάλεια, την οπισθοδρόμηση, την μιζέρια, τη μετριότητα, τον αυταρχισμό, τις μικροκομματικές αντιλήψεις, τις αντιλαϊκές πολιτικές.
 
Αυτή την μάχη οφείλουμε να την δώσουμε και να την κερδίσουμε γιατί  την οφείλουμε σε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και την   δημοκρατία.
 
17 ΝΟΕΜΒΡΗ  τιμούμε όλους όσους αγωνίστηκαν πριν από εμάς για εμάς.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr