ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ

Μαρούσι, 30/09/2019

Συνάδελφοι.
 
Το νέο «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο που έρχεται σε ψήφιση όχι μόνο δεν προασπίζει τις ελεύθερες Συλλογικές Διαπραγματεύσεις αλλά με τις πρόσθετες προϋποθέσεις και τα εμπόδια που προβάλλει, καθιστά τις Κλαδικές Συμβάσεις ανενεργές ,την προσφυγή των εργαζομένων στον ΟΜΕΔ σχεδόν αδύνατο ολοκληρώνοντας το αντεργατικό πακέτο μέτρων με τις διαδικασίες ηλεκτρονικού φακελώματος των συνδικάτων.
 
Δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα όπου η ενέργεια παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη, εξωτερική πολιτική, περιβάλλον, η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει την πώληση ποσοστού των ΕΛ.ΠΕ που ανήκει στο Δημόσιο.
 
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Σωματείου μας για την αποτροπή της πλήρους Ιδιωτικοποίησης, αλλά και της απόσυρσης του πολυνομοσχεδίου σε συνδυασμό με τις αποφάσεις για συμπόρευση με τα υπόλοιπα Σωματεία του Ομίλου και την ΠΟΕ,   η Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο συμμετέχει στην απεργία που προκήρυξε η Π.Ο.Ε. και τα Εργατικά Κέντρα της χώρας την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 (από ώρα 07:00 έως Πέμπτη 03/10/2019 και ώρα 6:59).
 
Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις
 
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ την ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 

Ο Πρόεδρος


Σ. ΣΠΥΡΑΝΤΗΣ

O Γεν. Γραμματέας


Μ. ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗΣ
 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr