ΝΕΑ/ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΕΚΟ

Στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα όπου η ενέργεια παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη, εξωτερική πολιτική, περιβάλλον, η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει την πώληση του τελευταίου ποσοστού των ΕΛΠΕ που ανήκει στο Δημόσιο.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία για την εργατική τάξη όλης της γης. 
Είναι ο φάρος των αγώνων για Αξιοπρεπή Δουλειά, Ισότητα, Ελευθερία, Δημοκρατία και Ειρήνη.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Συνάδελφοι.
Οι τελευταίες εξελίξεις πρόσθεσαν  ένα τόνο αισιοδοξίας σε όλους μας, καθώς ναυάγησε  το ξεπούλημα” του Ομίλου ΕΛΠΕ, όπως προσδοκούσαν ντόπια και ξένα συμφέροντα.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάδελφοι
Η Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο συμμετέχει  την Τετάρτη 03/04/2019 στην 4ωρη στάση εργασίας  από τις 12:00 έως 16:00 και καλεί όλους του συναδέλφους να δώσουν Δυναμικό και Αγωνιστικό παρόν με την συμμετοχή τους στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13:00 έξω από την Βουλή των Ελλήνων στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, που θα πραγματοποιηθεί κατάθεση Ψηφίσματος στον Πρόεδρο της Βουλής και τα κόμματα, αντιδρώντας στην προσπάθεια της Κυβέρνησης για την πλήρη ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ...
...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Συνάδελφοι,

Η  απεργία που προκήρυξε το Σωματείο της Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο και η οποία διήρκησε 72 ώρες στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, διότι στους περισσοτέρους χώρους τα ποσοστά συμμέτοχης άγγιξαν το 90%.
...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΠΕ

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο, αποφασίστηκε η προκήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων με 48ωρη απεργία την Πέμπτη 28/03/2019 και την Παρασκευή 29/03/2019 και 24ωρη το Σάββατο 30/03/2019

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Καλούνται τα μέλη του Σωματείου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18-03-2019 και ώρα 16:00 μ.μ., στην αίθουσα εκπαίδευσης στο (-1ος)στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΚΟ ΑΒΕΕ στο Μαρούσι, Χειμάρρας 8α, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr