ΝΕΑ/ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΕΚΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

10 Απρ 2014

Συνάδελφοι,

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για το ΕΚΑ και την Ομοσπονδία (ΠΟΕΠΔΧΒ), καθώς και για εκπροσώπους στο Δ.Σ./ΕΚΟ Α.Β.Ε.Ε. και για αντιπροσώπους Υγιεινής και Ασφάλειας θα γίνουν σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης/27.3.2014, την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 από τις ακόλουθες Εφορευτικές Επιτροπές ανά Εκλογικό Κέντρο.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δείτε την ανακοίνωση για την Κατάργηση της εργοδοτικής εισφοράς - ΕΤΕΑΠΕΠ 

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε την 27.03.2014 η Ετήσια Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Σωματείου μας. Η Συνέλευση βρέθηκε σε απαρτία και εξέλεξε, Πρόεδρό τον Γιάννη Καμπάνη, Γραμματέα τη Βάνα Σπυράτου και Εφορευτική Επιτροπή τον Βαγγέλη Δημάκη. Η Συνέλευση αποφάσισε την προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία και το ΕΚΑ, την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014. 

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλούνται τα μέλη του Σωματείου στην Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 και ώρα 16.00, σε αίθουσα του κέντρου Maroussi Plaza (πρώην Village Center, οδός Φραγκοκλησιάς, 100μ. από τα Κεντρικά Γραφεία). Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:  

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Μετά από 3 χρόνια από το 2018,  όπου η τότε πολιτική ηγεσία προσπάθησε να πουλήσει το ποσοστό του δημοσίου (35%) και ευτυχώς δεν τα κατάφερε, βρισκόμαστε πάλι σήμερα σε ένα δύσκολο ‘’σταυροδρόμι’’ όπου πρέπει να βρούμε το σωστό δρόμο που θα μας οδηγήσει στην ανάπτυξη στην διατήρηση των θέσεων εργασίας και στην διασφάλιση των Συλλογικών μας συμβάσεων και όχι στην συρρίκνωση και την οπισθοδρόμηση....

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε για την απόφαση που έλαβε η “προσωρινή διοίκηση” της ΔΕΔΑ με την οποία προχώρησε στην απόλυση συναδέλφου συνδικαλιστή και εκπροσώπου εργαζομένων, στην εν λόγο εταιρεία.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 3/05/2019 - ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

πατήστε εδώ και ενημερωθείτε για την νέα σύσταση του Δοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΠΕΚΟ για το χρονικό διάστημα 2016-18
 

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr