ΝΕΑ/ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΕΚΟ

 Στα πλαίσια της εξαγγελθείσας 48ωρης απεργίας στις 1 και 2 Μαρτίου 2023 που προκήρυξε η ΠΟΕ σε όλον τον κλάδο, καταγγέλοντας απολύσεις στον χώρο του Φυσικού Αερίου...

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει “μπαράζ” απολύσεων και προσπάθεια αλλαγών στις εργασιακές σχέσεις, από συγκεκριμένους κύκλους, οι οποίοι ήρθαν στην χώρα με σκοπό να μας φέρουν τον “μεσαίωνα” και όχι την ανάπτυξη.

Τα περιστατικά που συνέβησαν τόσο στην ΔΕΠΑ Υποδομών όσο και στην ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, 
...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Συνάδελφοι.

Καθώς ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες μια ακόμη χρονιά, με πολλές δυσκολίες και αρκετές προκλήσεις, κάνοντας και μια αποτίμηση των πεπραγμένων, αναδεικνύοντας τα θετικά αλλά και καταδεικνύοντας τα αρνητικά, με στόχο η επόμενη χρονιά να αποτελέσει εφαλτήριο για περαιτέρω βελτίωση των εργασιακών συνθηκών για όλους τους εργαζομένους.
...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλούνται τα μέλη του Σωματείου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21-11-2022 και ώρα 15:00 μ.μ., στην αίθουσα εκπαίδευσης στο (-1ος)στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΚΟ ΑΒΕΕ στο Μαρούσι, Χειμάρρας 8α, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

49 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου οι εργαζόμενοι τιμούν τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα κατά της δικτατορίας και στέκονται με σεβασμό σε μια ακόμα κορυφαία στιγμή του Ελληνικού Λαού.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Το Σωματείο της ΠΕΠΕΚΟ συμμετέχει στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 .

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάδελφοι.
Σήμερα υπεγράφη το πρακτικό συμφωνίας μεταξύ του Σωματείου και της Εταιρείας ολοκληρώνοντας έτσι μια 3μηνη διαπραγμάτευση, η οποία εξ αρχής είχε στόχο όχι μόνο να διασφαλίσει τους όρους αμοιβής και εργασίας, αλλά  και να δημιουργήσει θετικές προοπτικές για το μέλλον.
...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο φετινός εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς πέραν των διαχρονικών διεκδικήσεων του εργατικού κινήματος για ΕΙΡΗΝΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ, συμπίπτει  και με τις δικές μας διεκδικήσεις για μια νέα ΕΣΣΕ, εναρμονισμένη με τις  σημερινές ανάγκες των συναδέλφων.
...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr