ΝΕΑ/ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΕΚΟ

 ενημερωθείτε σχετικά για την λίστα έκθεσης βιβλίου

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ της Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο είναι ιστορική καθώς υπογραφτηκε το πρακτικό συγχώνευσης δια απορροφήσεως μεταξύ των σωματείων Π.Ε.Π..Ε.Κ.Ο και Π.Σ.Ε.Ε.Κ

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Συνάδελφοι.

Η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο. είναι ιστορική, καθώς υπογράφηκε το πρακτικό συγχώνευσης δια απορροφήσεως μεταξύ των Σωματείων Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο. και Π.Σ.Ε.Ε.Κ.
...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάδελφοι,

Η υφιστάμενη Ε.Σ.Σ.Ε. για τους εργαζόμενους της ΕΚΟ λήγει στις 31.12.2015. Το ΔΣ του Σωματείου, αποφάσισε την έναρξη της διαδικασίας των συλλογικών διαπραγματεύσεων και χθες, 10/12/15, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με τους εκπροσώπους της εταιρίας. Συνεκτιμώντας τη θεαματική βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της ΕΚΟ ΑΒΕΕ, τις πολύ σημαντικές περικοπές που υπέστησαν οι εργαζόμενοι στις δύο τελευταίες Συμβάσεις Εργασίας, καθώς και το γενικότερο περιβάλλον (αύξηση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών), το ΔΣ της ΠΕΠΕΚΟ, παρουσίασε το διεκδικητικό του πλαίσιο, που συνοπτικά περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΟ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Συνάδελφοι,

Αυτές τις ημέρες συζητείται στη Βουλή ο πρώτος προϋπολογισμός της νέας συγκυβέρνησης, που έρχεται να προσθέσει στα μέχρι τώρα βάρη της κρίσης, νέα αύξηση φόρων κατά 3,2 δισ. €, μείωση κρατικών δαπανών κατά 2,5 δισ. € (υγεία, παιδεία, μισθοί κλπ) και πρόσθετη εξοικονόμηση από το ασφαλιστικό 1,7 δισ. €! Παράλληλα με αυτά τα νέα μέτρα που θα εξανεμίσουν ότι έχει απομείνει από το εισόδημα της λαϊκής οικογένειας, προχωράει μεθοδικά μέσα στο Δεκέμβριο η συζήτηση για την νέα επίθεση κατά του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάδελφοι,
Με κοινή τους απόφαση τα ΔΣ της ΠΕΠΕΚΟ και του ΠΣΕΕΚ, συμμετέχουν στη σημερινή 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που προκήρυξε η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ με αφορμή το πολύ σοβαρό ατύχημα της 8/5/2015 στο διυλιστήριο Ασπροπύργου που είχε ως αποτέλεσμα 6 συνάδελφοι, 4 που εργάζονται στα ΕΛΠΕ και 2 σε εργολάβο, να νοσηλεύονται με εγκαύματα, οι περισσότεροι εξ αυτών σε πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

8 Μαϊ 2015

Εκ μέρους του σωματείου και των εργαζομένων της ΕΚΟ, εκφράζουμε την ειλικρινή μας συμπαράσταση προς τους 6 εργαζομένους που τραυματίστηκαν στο διυλιστήριο και τις οικογένειές τους και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr