ΝΕΑ/ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΕΚΟ

Συνάδελφοι,

Για δεύτερη φορά διεξάγεται έρευνα των εταιριών του Ομίλου ΕΛΠΕ, με στόχο την αποτύπωση της προσωπικής άποψης των εργαζομένων σε θέματα εργασιακής ικανοποίησης. Στα πλαίσια αυτής της έρευνας θεωρούμε ότι η καθολική συμμετοχή των εργαζομένων θα συμβάλλει να εξαχθούν χρήσιμα, ασφαλή και ποιοτικά χαρακτηριστικά, για το ποιοι είμαστε και που θέλουμε να πάμε.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

25 Νοε 2014

Συνάδελφοι,
Για δεύτερη φορά διεξάγεται έρευνα των εταιριών του Ομίλου ΕΛΠΕ, με στόχο την αποτύπωση της προσωπικής άποψης των εργαζομένων σε θέματα εργασιακής ικανοποίησης.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι,

Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια κατάσταση που ιστορικά δεν έχει γνωρίσει άλλη χώρα εν καιρώ ειρήνης . Η ανεργία, η φτώχεια, η ανθρωπιστική κρίση, η μείωση μισθών και συντάξεων , οι απολύσεις, η συρρίκνωση των κοινωνικών δικαιωμάτων, της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, η φορολογική λεηλασία, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, η διάλυση των εργασιακών σχέσεων και ο αυταρχισμός μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάδελφοι

Ασκώντας δικαίωμα που της παρεχόταν από τη σχετική σύμβαση με την ΕΚΟ ΑΒΕΕ, η εταιρεία GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ, προχώρησε στην καταγγελία του Ομαδικού Ασφαλιστήριου Συμβολαίου (489-01). Ως ημερομηνία καταγγελίας νοείται η 31/12/2014.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 1 Του Σωματείου «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ ΑΒΕΕ»

Στην Αθήνα σήμερα 15/05/2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, συνήλθαν σε Συνεδρίαση τα νεοεκλεγμένα μέλη για το Δ.Σ. του προαναφερόμενου Σωματείου που εκλέχθηκαν από τις αρχαιρεσίες της 7/5/2014 με θέμα:

Συγκρότηση σε Σώμα.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ (άπαντες): Π.Περουτσέας, Σ. Σπυράντης, Θ. Καραπαπάς, Κ. Ταχματζίδης, Ι. Καμπάνης, Κ. Κόμης, Ε. Μοσχόβου, Γ. Κοντοβάς, Σ. Βερελή. Τα μέλη του Δ.Σ. προχώρησαν με βάση το καταστατικό και κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας στην συγκρότηση του Σώματος, ως ακολούθως:

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάδελφοι,

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της 7/5/2014, έχουν ως εξής: Δείτε τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών 

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή συνήλθε στις 30-04-2014 και ανακήρυξε, σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου, τους υποψηφίους για τις αρχαιρεσίες εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων του Σωματείου στην Ομοσπονδία (ΠΟΕΠΔΧΒ) και στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ), Εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ./ΕΚΟ ΑΒΕΕ, καθώς και για εκλογή Αντιπροσώπων στις Επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας, που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 7-5-2014 στα παρακάτω εκλογικά τμήματα:

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάδελφοι,

Η Πρωτομαγιά αποτελεί διαχρονικό σύμβολο των εργατικών αγώνων και διεκδικήσεων σε όλες τις χώρες του κόσμου. Θεσμοθετήθηκε ως παγκόσμια ημέρα της εργατικής τάξης με αφορμή τα αιματηρά γεγονότα του Σικάγο το 1886. Στην Ελλάδα πρωτογιορτάστηκε το 1893 και έχει συνδυαστεί με σκληρούς αγώνες και πολυαίμακτες θυσίες, όπως το Μάη του 1936, ή το Μάη του 1944.

Οι αγώνες του παρελθόντος, εμπνέουν και στις μέρες μας. Δείχνουν ότι κανένα εργατικό δικαίωμα δεν κερδήθηκε γρήγορα και εύκολα.

Σήμερα υπάρχουν όλες οι υλικές προϋποθέσεις ώστε να έχουμε μόνιμη σταθερή δουλειά, με επαρκείς μισθούς και δικαιώματα, να έχουμε αυξημένο ελεύθερο χρόνο, δημόσιες και δωρεάν παροχές στην υγεία, στην παιδεία, τον πολιτισμό. Υπάρχει επαρκής συσσωρευμένος πλούτος στην κοινωνία, ώστε οι απόμαχοι της δουλειάς να απολαμβάνουν επαρκή ασφαλιστικά δικαιώματα. Ώστε η νέα γενιά να απολαμβάνει μια καλύτερη ζωή.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr