ΝΕΑ/ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΕΚΟ

 Διαιτητική Απόφαση Πεντ 1,/2018 
H πενταμελής επιτροπή διαιτησίας του ΟΜΕΔ συνεδρίασε στην Αθήνα στην έδρα του ΟΜΕΔ...

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τιμούμε τους αγώνες της εργατικής τάξης και όλων όσων έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για την υπεράσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων , για αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες εργασίας , τη Δημοκρατία στους χώρους δουλειάς .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΗΛΙΑ ΡΕΚΚΑ 

Συνάδελφοι το Σάββατο 14 Απριλίου έφυγε απο κοντά μας ο καλός φίλος, πρώην συνάδελφος και ένα απο τα ιδρυτικά μέλη της ΠΕΠΕΚΟ, ο Ηλίας Ρέκκας.

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Σήμερα 30/03/2018 το Προεδρείου του Σωματείου της ΠΕΠΕΚΟ συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας κ. Π. Πετρούλια...

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Σήμερα και υστερα από πρόσκληση που απευθύναμε προς τον Πρόεδρο κ. Ε. Τσοτσορό, τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Π.Πετρούλια....

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή συνήλθε στις 23-02-2018 και ανακήρυξε, σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου, τους υποψηφίους για τις αρχαιρεσίες εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων του Σωματείου στην Ομοσπονδία (Π.Ο.Ε.) και στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Ε.Κ.Α.), που θα γίνουν την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στα παρακάτω εκλογικά τμήματα:

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή συνήλθε στις 23-02-2018 και ανακήρυξε, σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου, τους υποψηφίους για τις αρχαιρεσίες εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων του Σωματείου στην Ομοσπονδία (Π.Ο.Ε.) και στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Ε.Κ.Α.), που θα γίνουν την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στα παρακάτω εκλογικά τμήματα:

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr