ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 28/01/2020

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
Μαρούσι, 28/01/2020
Συνάδελφοι.
 
Από το καλοκαίρι και μετά την ανάληψη των καθηκόντων από την νέα Διοίκηση του Oμίλου αρχίσαμε ως Προεδρείο  νέα σειρά επαφών,  προκείμενου να επιλυθούν ζητήματα που χρόνιζαν και άπτονται στην καθημερινότητα αλλά και στο μέλλον μονίμων και εργολαβικών εργαζομένων.
 
Οι επαφές με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο  κ.Α. Σιάμισιη συνεχίζονται  και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι βρίσκονται σε ¨καλό δρόμο¨, ευελπιστώντας σύντομα να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και σε ανακοινώσεις, οι οποίες θα είναι προς όφελος των εργαζόμενων.
 
Το επόμενο διάστημα  αναμένουμε ο Διευθύνων Σύμβουλος να ανακοινώσει  εκείνες τις ριζικές αλλαγές αλλά και τις τομές που προανήγγειλε ότι χρειάζεται η Ε.Κ.Ο ΑΒΕΕ προκειμένου να γίνει το μεγάλο ¨άλμα προς τα εμπρός¨.
 
Συνάδελφοι με έκπληξη  διαβάσαμε τις τελευταίες ήμερες ανακοίνωση όπου βασίστηκε σε  συρραφή  fake news και καταστροφολογίας.
 
Προς τους εργαζομένους δηλώνουμε κατηγορηματικά  ότι ως προεδρείο  δεν περιμένουμε απειλητικές ανακοινώσεις για να ενδιαφερθούμε για τους εργολαβικούς εργαζομένους.
 
Γνωρίζουμε και τι πρέπει να κάνουμε και πως πρέπει να κινηθούμε, ούτε  όμως θα  απολογηθούμε και  σε κανένα κομματικό γραφείο προκείμενου να  προστατέψουμε  ρουσφετολογικές  προσλήψεις που έγιναν  ένα μήνα πριν τις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές.
 
Έχουμε ξεκαθαρίσει διαχρονικά ότι προτεραιότητα στις μονιμοποιήσεις εργαζομένων πρέπει να έχουν οι εργολαβικοί συνάδελφοι με προϋπηρεσία πολλών ετών.
Αυτό θα πει συνέπεια και εντιμότητα.
 
Τέλος οφείλουμε να προειδοποιήσουμε τους αρθρογράφους αλλά και τους υποβολείς της ανακοίνωσης ότι η λάσπη και η χυδαιότητα δεν μας αγγίζει όταν γράφουν ότι προσπαθούμε να εξαγοράσουμε συνειδήσεις μέσα από την χορήγηση κουπονιών, καθώς η ΠΕΠΕΚΟ διαχρονικά έχει εντάξει τέτοιες κινήσεις στα πλαίσια των δράσεων της σε αντίθεση με ¨εσάς¨ όπου στα ΔΣ τέτοιες προτάσεις τις  έχετε καταψηφίσει.
 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 

Ο Πρόεδρος


Σ. ΣΠΥΡΑΝΤΗΣ

O Γεν. Γραμματέας


Μ. ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr