Text Size

21 ΔΕΚ 2017 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ

 Ανακοίνωση Δ.Σ ΠΕΠΕΚΟ  
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 23/11/16

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Αρχαιρεσιών της 23/11/2016. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΠΣΕΕΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 23 ΝΟΕ 16

Κοινή Ανακοίνωση σωματείων ΠΕΠΕΚΟ και ΠΣΕΕΚ. 
 
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

27 ΜΑΪΟΥ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Ανακοίνωση ΠΕΠΕΚΟ για τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 16-01-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου εντελώς απρόσμενα και αιφνίδια έφυγε από κοντά μας ο κάλος φίλος και συνάδελφος Γωγούλης Χρήστος, ένα νέο παιδί για το οποίο μόνο καλά λόγια είχαν όλοι οι συνάδελφοι να εκφράσουν.

 

Το Σωματείο από προχθές είναι “φτωχότερο”, η λύπη μας μεγάλη, και το μόνο που αρμόζει  αυτές τις στιγμές είναι περισυλλογή ,κουράγιο στους οικείους του και αποχαιρετούμε  τον Χρήστο ευχόμενοι  καλό ταξίδι φίλε στην κοινωνία των αγγέλων.

 

Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 17 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 μ.μ στον ιερό ναό Αγ. Φανουρίου στην περιοχή της Γλυφάδας (οδός Λ .Ελευθέριου Βενιζέλου).

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  

Σ. Σπυράντης 

  O Γεν. Γραμματέας

  Κ.Κόμης

20 ΣΕΠ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟ ΔΣ

Ανακοίνωση Δ.Σ ΠΕΠΕΚΟ - Ανασύσταση σε σώμα. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

10 ΜΑΡ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ανακοίνωση ΠΕΠΕΚΟ για πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

3 ΦΕΒ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 4/2/2016

Ανακοίνωση ΠΕΠΕΚΟ για Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

2 ΦΕΒ 2016 - Π.Ο.Ε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 4/2/2016

Ανακοίνωση Π.Ο.Ε για Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο.Ε

Ανακοίνωση - Ενημέρωση: Συνέλευση των μετόχων στο Χίλτον στις 18/09/2003

30 Σεπτεμβρίου 2003

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνάδελφοι
Οι αποφάσεις της κυβέρνησης για παραχώρηση ποσοστού μετοχών των ΕΛΠΕ στην Pan European Oil επικυρώθηκαν στη Γενική Συνέλευση των μετόχων στο Χίλτον στις 18/9/2003. Κανένας δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία πως διαπράχθηκε ένα εθνικό έγκλημα, παρόλο που ακόμα δεν έχουν βγει στην επιφάνεια όλες οι παρασκηνιακές κινήσεις. Το βαρύ τίμημα αυτής της συμφωνίας για την κοινωνία μας δεν θα αργήσει να φανεί. Για τους εργαζόμενους στα ΕΛΠΕ έχει ήδη φανεί με μια πρωτοφανή πράξη για τα ελληνικά δεδομένα. Η Διοίκηση της Εταιρίας κατήγγειλε την σύμβαση εργασίας των ΕΛΠΕ πριν την λήξη της. ισχυρίζεται βέβαια ότι δεν διέπραξε καμία «πραξικοπηματική» πράξη. Εδώ ακριβώς φάνηκε μεμιάς όλη η απάτη των λεγομένων περί διασφάλισης των εργαζομένων.

Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις το Δ.Σ. της ΠΕΠΕΚΟ ζήτησε να συναντηθεί με τον Πρόεδρο και τον Δ/ντα Σύμβουλο της Εταιρείας με επιστολή του από 22/09/2003. Ο Πρόεδρος κ. Μωραϊτης για ακόμα μία φορά θεώρησε πώς το θέμα έχει εξαντληθεί και δεν υπάρχει λόγος συνάντησης με το ΔΣ του Σωματείου (Σημειώνουμε πως τον συναντήσαμε σε όλη του την θητεία δυο φορές). Σε αυτές τις σημαντικές για την Εταιρεία στιγμές προκαλεί θλίψη και θυμό η στάση του, να θυμάται τους εργαζόμενους μόνο όταν είναι να τους στείλει τα ΜΑΤ

Την Παρασκευή στις 26/09/2003 το Δ.Σ. της ΠΕΠΕΚΟ συναντήθηκε με τον Δ/ντα Σύμβουλο και τον Δ/ντη Διοικητικών Υπηρεσιών. Στα θέματα που θέσαμε ο Δ/νων Σύμβουλος μας απάντησε :

  • Δεν είναι εξουσιοδοτημένος να συζητήσει για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Εταιρείας, ωστόσο επιβεβαίωσε πως το μάνατζμεντ θα παραμείνει στο έλεγχο του Ελληνικού Δημοσίου για πέντε χρόνια.
  • Η ΕΚΟ-ΕΛΔΑ θα παραμείνει ως έχει και δεν επίκειται καμία συγχώνευση υπηρεσιών με τα ΕΛΠΕ.
  • Ο προσανατολισμός της εταιρείας είναι, η μετεγκατάσταση των κεντρικών γραφείων σε νέο χώρο με καλύτερες συνθήκες εργασίας, (πάγιο αίτημα του Σωματείου μας) δεν υπάρχει όμως ακόμα τίποτα τελικό, παρ΄ ότι γίνονται εκτιμήσεις για συγκεκριμένο χώρο. Δεσμεύτηκε να συγκροτηθεί επιτροπή από την Εταιρεία το Σωματείο και τις Επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας για την αντιμετώπιση προβλημάτων που θα προκύψουν από την μετεγκατάσταση.
  • Η καταβολή της τελευταίας δόσης της ΑLICO θα γίνει έως τις 15/10/2003.
  • Για τους συναδέλφους που παίρνουν επίδομα παραμονής, δήλωσε πως θα επανεξετάσει το θέμα.


Συνάδελφοι
Στο σκηνικό που στήνει η κυβέρνηση με την διοίκηση μας θέλουν κομπάρσους, δηλώνουμε πως δεν θα τους κάνουμε την χάρη, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την διασφάλιση και βελτίωση των συνθηκών εργασίας μας.

Συναδελφικά, για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  

Θωμάς Δούρος  

  O Γεν. Γραμματέας

  Νίκος Σκλαβούνος

 

home-icon   back