• ΝΕΑ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΕΚΟ

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

   2 Ιουλ 2020

    Συνάδελφοι.


   Η ΠΕΠΕΚΟ αλλά και οι εργαζόμενοι της ΕΚΟ διαχρονικά, δείχνουν με πολλούς τρόπους το αληθινό και έμπρακτο ενδιαφέρον τους απέναντι στους συνάδελφους που απασχολούνται στην εταιρεία, με εργολαβική σχέση εργασίας.

   Δε στεκόμαστε ούτε για μια στιγμή με ποιους τρόπους οριοθετούμε την αλληλεγγύη μας, καθώς για εμάς αποτελεί στάση ζωής και όχι πράξη απόδειξης.
   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2020

   30 Απρ 2020

    Συνάδελφοι.

   Η Πρωτομαγιά του 1886 καθιέρωσε στον κόσμο όχι απλά μια ημέρα μνήμης και εορτασμού για το εργατικό κίνημα, αλλά έγινε αφετηρία για αλληλεγγύη και έναν δικαιότερο κόσμο, με λιγότερες ανισότητες....

   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 8 ΜΑΙΟΥ 2020

   30 Απρ 2020

   Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΠΕΠΕΚΟ αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 8 Μαΐου, 4ωρη στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 14:00

   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ για COVID_19

   30 Μαρ 2020

   Συνάδελφοι.

   Πρώτα και πάνω από όλα ευχόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους να είναι υγιείς.

   Είμαστε ενωμένοι και δίνουμε όλοι μαζί την “μάχη” για να κρατήσουμε “όρθιους” τους εαυτούς μας, την εταιρεία και την πατρίδα μας.

   Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα από την δική μας καθημερινή εργασία, εφοδιάζουμε με καύσιμα μέρος της Ελληνικής κοινωνίας που πρέπει να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες σε όσους έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα (ΕΚΑΒ, ΙΑΤΡΟΙ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κλπ).

   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν δυναμικά στην 24ωρη απεργία την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020.

   17 Φεβ 2020

   Δυστυχώς για άλλη μια φορά έρχεται ένα νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό  το οποίο δεν έρχεται να  ¨επουλώσει τις πληγές¨ των μνημονίων ούτε και να καταργήσει μνημονιακές αντεργατικές διατάξεις  οι οποίες έφεραν όλους, εργαζόμενους και συνταξιούχους σε οικονομική ασφυξία...

   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ATYXHMA στην Motor Oil

   3 Φεβ 2020

   Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται και πάλι με τραγικό τρόπο, αυτή τη φορά στο διυλιστήριο της Μotor Oil οπού είχαμε ατύχημα με 4 εργαζόμενους να  δίνουν ‘’μάχη’’ για τη ζωή τους...

   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 28/01/2020

   28 Ιαν 2020

    Από το καλοκαίρι και μετά την ανάληψη των καθηκόντων από την νέα Διοίκηση του Oμίλου αρχίσαμε ως Προεδρείο  νέα σειρά επαφών,  προκείμενου να επιλυθούν ζητήματα που χρόνιζαν και άπτονται στην καθημερινότητα αλλά και στο μέλλον μονίμων και εργολαβικών εργαζομένων...

   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ

   26 Νοε 2019

    Συνεπείς στην δέσμευση μας  ότι για την αποτροπή της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης των ΕΛ.ΠΕ πρέπει να έχεις πλάνο το οποίο θα τηρείς αταλάντευτα συνεχίσαμε και εχθές τις επαφές με θεσμικούς παράγοντες της χώρας, σ αυτό εντάσσετε και η συνάντηση μαζί με τα σωματεία του ομίλου με τον τρίτο την τάξη πολιτειακό παράγοντα τον Προέδρο της βουλής των κ. Τασούλα.

   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

   15 Νοε 2019

   Σαράντα έξη χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, οι εργαζόμενοι τιμούν τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα κατά της δικτατορίας και στέκονται με σεβασμό απέναντι στην κορυφαία στιγμή του αντιδικτατορικού – απελευθερωτικού αγώνα του Ελληνικού Λαού ανανεώνοντας την πίστη τους στις παρακαταθήκες αυτών που είχαν το θάρρος να κοιτάξουν κατάματα την Ιστορία.

   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑΙΠΕΔ

   3 Οκτ 2019

   Στα πλαίσια της ενημέρωσης των εργαζομένων, το Σωματείο έχει αποφασίσει να εξάγει γεγονότα και όχι κραυγές και υποθέσεις, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα πληροφορούμε τους εργαζόμενους για ότι πραγματικά συμβαίνει και όχι για ότι κάποιοι θα ήθελαν να συμβαίνει.

   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ

   30 Σεπτ 2019

   Το νέο «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο που έρχεται σε ψήφιση όχι μόνο δεν προασπίζει τις ελεύθερες Συλλογικές Διαπραγματεύσεις αλλά με τις πρόσθετες προϋποθέσεις και τα εμπόδια που προβάλλει, καθιστά τις Κλαδικές Συμβάσεις ανενεργές ,την προσφυγή των εργαζομένων στον ΟΜΕΔ σχεδόν αδύνατο ολοκληρώνοντας το αντεργατικό πακέτο μέτρων με τις διαδικασίες ηλεκτρονικού φακελώματος των συνδικάτων.

   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 24 και 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

   19 Σεπτ 2019

   Στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα όπου η ενέργεια παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη, εξωτερική πολιτική, περιβάλλον, η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει την πώληση του τελευταίου ποσοστού των ΕΛΠΕ που ανήκει στο Δημόσιο.

   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • Ανακοίνωση για απόλυση συνσδέλφου στην ΔΕΔΑ

   Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε για την απόφαση που έλαβε η “προσωρινή διοίκηση” της ΔΕΔΑ με την οποία προχώρησε στην απόλυση συναδέλφου συνδικαλιστή και εκπροσώπου εργαζομένων, στην εν λόγο εταιρεία.

   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΠΕ

   ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 3/05/2019 - ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • 1η ΜΑΗ, ημέρα μνήμης , τιμής και αγώνα

   30 Απρ 2019

    Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία για την εργατική τάξη όλης της γης. 

   Είναι ο φάρος των αγώνων για Αξιοπρεπή Δουλειά, Ισότητα, Ελευθερία, Δημοκρατία και Ειρήνη.

   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΗΣΗΣ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΠΕ

   5 Απρ 2019

    Συνάδελφοι.

   Οι τελευταίες εξελίξεις πρόσθεσαν  ένα τόνο αισιοδοξίας σε όλους μας, καθώς ναυάγησε  το ξεπούλημα” του Ομίλου ΕΛΠΕ, όπως προσδοκούσαν ντόπια και ξένα συμφέροντα.

   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • 4ωρη στάση εργασίας Τετάρτη 03/04/2019

   1 Απρ 2019

   Συνάδελφοι

   Η Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο συμμετέχει  την Τετάρτη 03/04/2019 στην 4ωρη στάση εργασίας  από τις 12:00 έως 16:00 και καλεί όλους του συναδέλφους να δώσουν Δυναμικό και Αγωνιστικό παρόν με την συμμετοχή τους στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13:00 έξω από την Βουλή των Ελλήνων στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, που θα πραγματοποιηθεί κατάθεση Ψηφίσματος στον Πρόεδρο της Βουλής και τα κόμματα, αντιδρώντας στην προσπάθεια της Κυβέρνησης για την πλήρη ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ...
   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 28_29_30 ΜΑΡΤΙΟΥ

   1 Απρ 2019

    Συνάδελφοι,


   Η  απεργία που προκήρυξε το Σωματείο της Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο και η οποία διήρκησε 72 ώρες στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, διότι στους περισσοτέρους χώρους τα ποσοστά συμμέτοχης άγγιξαν το 90%.
   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr