Text Size

21 ΔΕΚ 2017 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ

 Ανακοίνωση Δ.Σ ΠΕΠΕΚΟ  
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 23/11/16

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Αρχαιρεσιών της 23/11/2016. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΠΣΕΕΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 23 ΝΟΕ 16

Κοινή Ανακοίνωση σωματείων ΠΕΠΕΚΟ και ΠΣΕΕΚ. 
 
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

27 ΜΑΪΟΥ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Ανακοίνωση ΠΕΠΕΚΟ για τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 16-01-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου εντελώς απρόσμενα και αιφνίδια έφυγε από κοντά μας ο κάλος φίλος και συνάδελφος Γωγούλης Χρήστος, ένα νέο παιδί για το οποίο μόνο καλά λόγια είχαν όλοι οι συνάδελφοι να εκφράσουν.

 

Το Σωματείο από προχθές είναι “φτωχότερο”, η λύπη μας μεγάλη, και το μόνο που αρμόζει  αυτές τις στιγμές είναι περισυλλογή ,κουράγιο στους οικείους του και αποχαιρετούμε  τον Χρήστο ευχόμενοι  καλό ταξίδι φίλε στην κοινωνία των αγγέλων.

 

Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 17 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 μ.μ στον ιερό ναό Αγ. Φανουρίου στην περιοχή της Γλυφάδας (οδός Λ .Ελευθέριου Βενιζέλου).

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  

Σ. Σπυράντης 

  O Γεν. Γραμματέας

  Κ.Κόμης

20 ΣΕΠ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟ ΔΣ

Ανακοίνωση Δ.Σ ΠΕΠΕΚΟ - Ανασύσταση σε σώμα. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

10 ΜΑΡ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ανακοίνωση ΠΕΠΕΚΟ για πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

3 ΦΕΒ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 4/2/2016

Ανακοίνωση ΠΕΠΕΚΟ για Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

2 ΦΕΒ 2016 - Π.Ο.Ε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 4/2/2016

Ανακοίνωση Π.Ο.Ε για Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο.Ε

Ανακοίνωση για το πρόγραμμα αποχωρήσεων

Αθήνα, 27 Νοεμβρίου 2013

Συνάδελφοι,
Καθώς πλησιάζει το τέλος του «προγράμματος αποχωρήσεων», οι εκπρόσωποι της εργοδοσίας έχουν εξαπολύσει ένα μαραθώνιο εξατομικευμένης πίεσης συναδέλφων προκειμένου αυτοί να πάρουν «εθελούσια» το πακέτο κινήτρων και να φύγουν από την εταιρεία.
Τσαλαπατώντας την πολυδιαφημισμένη «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη», δεν έχουν αφήσει ούτε καν τους συναδέλφους με αποδεδειγμένα τεράστια οικογενειακά ή ατομικά προβλήματα υγείας κ.α. Ας μην επαίρονται λοιπόν για κοινωνική ευαισθησία αυτοί που ισχυρίζονται ότι ξαφνικά αύριο, σε έναν Όμιλο 4.000 εργαζομένων, δεν θα υπάρχει ούτε μία θέση εργασίας για αυτούς…

Μοναδικό «όραμα» της διοίκησης του Ομίλου έχει απομείνει η αλλαγή των εργασιακών σχέσεων, η εργολαβοποίηση και το outsourcing. Όμως με εξαίρεση τα κέρδη των εργολάβων, αυτό το μοντέλο δεν μπορεί να εγγυηθεί απολύτως τίποτα, ούτε καν την περίφημη «βιωσιμότητα», όπως μας απέδειξε εντός Ομίλου το μοντέλο υψηλής εργολαβοποίησης της BP…. Η εργοδοσία ξεχνάει εύκολα, όταν την βολεύει.
Έτσι ξέχασε τους αρχικούς ύμνους για τους ανθρώπους και την κουλτούρα της BP και στα 4 χρόνια που μεσολάβησαν, κοντεύει να μην αφήσει εργαζόμενο της ούτε για δείγμα…
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μετά από λίγο καιρό, όταν η εκχώρηση στους εργολάβους κρίσιμων δραστηριοτήτων του Ομίλου θα χτυπήσει σε νέα ξέρα (και επιχειρηματικές εξαρτήσεις), η εταιρεία θα ρίξει εκ νέου τις ζημιές στην πλάτη των εργαζόμενων της.

Καλούμε στις παρούσες δύσκολες συνθήκες όλους τους συναδέλφους να επιδείξουν σθένος και αντοχή και επιβεβαιώνουμε την δεδηλωμένη θέση μας ότι δεν θα επιτρέψουμε καμία απόλυση.

Συναδελφικά, για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  

Κ. Σταματίου  

  O Γεν. Γραμματέας

 Μ. Χήρα

 

home-icon   back