Text Size

21 ΔΕΚ 2017 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ

 Ανακοίνωση Δ.Σ ΠΕΠΕΚΟ  
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 23/11/16

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Αρχαιρεσιών της 23/11/2016. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΠΣΕΕΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 23 ΝΟΕ 16

Κοινή Ανακοίνωση σωματείων ΠΕΠΕΚΟ και ΠΣΕΕΚ. 
 
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

27 ΜΑΪΟΥ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Ανακοίνωση ΠΕΠΕΚΟ για τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 16-01-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου εντελώς απρόσμενα και αιφνίδια έφυγε από κοντά μας ο κάλος φίλος και συνάδελφος Γωγούλης Χρήστος, ένα νέο παιδί για το οποίο μόνο καλά λόγια είχαν όλοι οι συνάδελφοι να εκφράσουν.

 

Το Σωματείο από προχθές είναι “φτωχότερο”, η λύπη μας μεγάλη, και το μόνο που αρμόζει  αυτές τις στιγμές είναι περισυλλογή ,κουράγιο στους οικείους του και αποχαιρετούμε  τον Χρήστο ευχόμενοι  καλό ταξίδι φίλε στην κοινωνία των αγγέλων.

 

Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 17 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 μ.μ στον ιερό ναό Αγ. Φανουρίου στην περιοχή της Γλυφάδας (οδός Λ .Ελευθέριου Βενιζέλου).

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  

Σ. Σπυράντης 

  O Γεν. Γραμματέας

  Κ.Κόμης

20 ΣΕΠ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟ ΔΣ

Ανακοίνωση Δ.Σ ΠΕΠΕΚΟ - Ανασύσταση σε σώμα. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

10 ΜΑΡ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ανακοίνωση ΠΕΠΕΚΟ για πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

3 ΦΕΒ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 4/2/2016

Ανακοίνωση ΠΕΠΕΚΟ για Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

2 ΦΕΒ 2016 - Π.Ο.Ε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 4/2/2016

Ανακοίνωση Π.Ο.Ε για Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο.Ε

Καταγγελία κατά της Διοίκησης της ΕΚΟ-ΕΛΔΑ ΑΒΕΕ. Δελτίου τύπου

15 Ιανουαρίου 2003

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταγγελία κατά της Διοίκησης της ΕΚΟ-ΕΛΔΑ ΑΒΕΕ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ του Εσωτερικού μας Κανονισμού, από τη Διοίκηση της Εταιρείας, η οποία προέβη σε προσλήψεις από το παράθυρο, είχαμε και νέα πιο αυταρχικά κρούσματα.

ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΗ, παρέβη ακόμα και το Σύνταγμα της Χώρας μας, αλλά και όλη την υπάρχουσα Εργατική Νομοθεσία, περί συνδικαλιστικών ελευθεριών.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ της 13-01-2003 με τον πρόεδρο της ΕΚΟ-ΕΛΔΑ ΑΒΕΕ κ. Μωραΐτη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Παπαδόπουλο ακούσαμε ότι το Σωματείο μας με τα εξακόσια (600) μέλη δεν έχει λόγο ύπαρξης(!!), και κατηγορηθήκαμε για συνδιοίκηση.

«ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ» τους βολεύει να αποκαλούν την απαίτηση του Σωματείου για εφαρμογή του Εσωτερικού Κανονισμού, και προστασία των εργασιακών σχέσεων, που με αγώνες κατακτήσαμε!!!

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ προσπαθούν να καλύψουν το δικό τους όργιο με τα ταξίματα και τα ρουσφέτια.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ενθαρρύνουν τη διάδοση κάθε στοιχείου που μπορεί να διαστρέψει την κοινωνική συνείδηση των εργαζομένων, σπέρνοντας αμφιβολίες και εφαρμόζοντας δια του Διευθύνοντος Συμβούλου την «πολιτική της ανοιχτής πόρτας» και παροτρύνοντας τους εργαζόμενους για ανώνυμα σημειώματα.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ μάλιστα ο κ. Παπαδόπουλος να απαξιώσει την αναγκαιότητα ύπαρξης του Σωματείου προσφεύγοντας αφελώς σε προσωπικές του παροχές προς τους εργαζόμενους, όπως στεφάνια στις κηδείες, λουλούδια στις γέννες, γεύματα τα Χριστούγεννα κ.λ.π. για τα οποία, επί πλέον, κομπάζει.

ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ φιλοδοξούν να ανταλλάξουν τις εργασιακές μας σχέσεις.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ με χάντρες και καθρεφτάκια δεν είναι Διοίκηση.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ έφτασε, μάλιστα χθες, στο αποκορύφωμα της κατάχρησης εξουσίας του όταν σε γιορτή αποχώρησης συναδέλφου για συνταξιοδότηση κάλεσε το Σωματείο σε αναμέτρηση λέγοντας: «Ας κάνει το Σωματείο απεργία να δούμε αν θα απεργήσει κανείς» ασκώντας έτσι τρομοκρατία στο παρευρισκόμενο προσωπικό της Εταιρείας.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ήρθε πληρωμένη από τον συνάδελφο Μπ. Ζαφειράτο που δήλωσε «πάντως εγώ θα απεργήσω», για να δεχτεί στη συνέχεια την προσωπική προσβολή από τον κ. Παπαδόπουλο με την φράση: «Εσείς δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε, διότι είστε ευεργετηθείς».

ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ εδώ ότι ο συν. Ζαφειράτος, με το Σωματείο, είχε προσφύγει στα εργατικά δικαστήρια για παράβαση από την ΕΚΟ του Εσωτερικού Κανονισμού. Η Εταιρεία με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου απέσυρε την έφεσή της εφαρμόζοντας την Πρωτόδικη απόφαση που δικαίωνε τον συνάδελφο, και άρα ο κ. Παπαδόπουλος δεν έδωσε από το υστέρημά του στον συνάδελφο την αποζημίωση της αγωγής.

ΤΑ ΟΛΙΣΘΗΜΑΤΑ του κ. Παπαδόπουλου είναι συχνά και αδικαιολόγητα και δείχνουν ταυτόχρονα αν μη τι άλλο αδυναμία, αφού στα επιχειρήματα του Σωματείου αυτός εκτοξεύει απειλές.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ τον Διευθύνοντα στα παραληρήματά του.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ

το κογκλάβιο της Εταιρείας που σφόδρα ενοχλημένο από τη δράση του Σωματείου καταφεύγει σε αθλιότητες και παρανομίες

ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
στα σχέδια τους για την απαξίωση του Οργανισμού.

ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ με τις λογικές τους. Επιμένουμε να προστατεύουμε τις εργασιακές μας σχέσεις και να τις διευρύνουμε.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ. Τα τεράστια κέρδη που αποκομίζει οφείλονται πρώτα από όλα στους εργαζόμενους και όχι, ασφαλώς, στους διάττοντες διορισμένους επικεφαλής.

ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ το σεβασμό στους θεσμούς που έχουμε κατακτήσει στην 30χρονη πορεία μας από πολυεθνικούς και ντόπιους εργοδότες θα αντιδράσουμε όποτε και με όποιον τρόπο εμείς κρίνουμε.

Συναδελφικά, για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  

Θωμάς Δούρος   

  O Γεν. Γραμματέας

   Νίκος Σκλαβούνος

 

home-icon   back