Text Size

21 ΔΕΚ 2017 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ

 Ανακοίνωση Δ.Σ ΠΕΠΕΚΟ  
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 23/11/16

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Αρχαιρεσιών της 23/11/2016. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΠΣΕΕΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 23 ΝΟΕ 16

Κοινή Ανακοίνωση σωματείων ΠΕΠΕΚΟ και ΠΣΕΕΚ. 
 
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

27 ΜΑΪΟΥ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Ανακοίνωση ΠΕΠΕΚΟ για τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 16-01-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου εντελώς απρόσμενα και αιφνίδια έφυγε από κοντά μας ο κάλος φίλος και συνάδελφος Γωγούλης Χρήστος, ένα νέο παιδί για το οποίο μόνο καλά λόγια είχαν όλοι οι συνάδελφοι να εκφράσουν.

 

Το Σωματείο από προχθές είναι “φτωχότερο”, η λύπη μας μεγάλη, και το μόνο που αρμόζει  αυτές τις στιγμές είναι περισυλλογή ,κουράγιο στους οικείους του και αποχαιρετούμε  τον Χρήστο ευχόμενοι  καλό ταξίδι φίλε στην κοινωνία των αγγέλων.

 

Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 17 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 μ.μ στον ιερό ναό Αγ. Φανουρίου στην περιοχή της Γλυφάδας (οδός Λ .Ελευθέριου Βενιζέλου).

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  

Σ. Σπυράντης 

  O Γεν. Γραμματέας

  Κ.Κόμης

20 ΣΕΠ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟ ΔΣ

Ανακοίνωση Δ.Σ ΠΕΠΕΚΟ - Ανασύσταση σε σώμα. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

10 ΜΑΡ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ανακοίνωση ΠΕΠΕΚΟ για πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

3 ΦΕΒ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 4/2/2016

Ανακοίνωση ΠΕΠΕΚΟ για Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

2 ΦΕΒ 2016 - Π.Ο.Ε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 4/2/2016

Ανακοίνωση Π.Ο.Ε για Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο.Ε

Συνέντευξη τύπου ΕΛΠΕ - ΠΕΤΡΟΛΑ 05/06/2003

9 Ιουνίου 2003

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

…κι αυτοί σφυρίζουν κλέφτικα.
Δημώδες

Συνάδελφοι,
Φαίνεται ότι οι διοικούντες ή έχουν χάσει την ψυχραιμία τους ή έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς τον κοινωνικό διάλογο μπαίνουν ακάθεκτοι στη φάση του κοινωνικού διαόλου!

Την Πέμπτη (5/6/2003) λοιπόν, μετά τη λήξη της σεμνής τελετής με την κοινή συνέντευξη τύπου των EL PE(TROLA), μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΠΕΚΟ ρώτησαν τον κ. Μωραΐτη γιατί αφού (όπως διατεινόταν εκείνη τη στιγμή σε συνάδελφο των ΕΛΠΕ) είναι υπέρ του κοινωνικού διαλόγου δεν δέχτηκε το Σωματείο μας στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΚΟ-ΕΛΔΑ, εκείνης της ημέρας.

Και τότε, «εκτός (επιεικώς) εαυτού» ο κ. πρόεδρος μας είπε «στο διάολο να πάτε», και δεν σας δέχομαι γιατί στην τελευταία σας ανακοίνωση με λέτε κλέφτη(!!!)

Βεβαίως και χρησιμοποιήθηκε ο πληθυντικός της λέξης (κλέφτες), στην φράση της ανακοίνωσης: «Για σας που φύγατε σαν κλέφτες από την Αμαλίας. Που μετά την υπογραφή, πανικόβλητοι, φυγαδευτήκατε από τα υπόγεια του Πύργου».

Όμως, όλοι μας κάποτε
παίξαμε κλέφτες κι αστυνόμους, έχουμε φύγει από κάπου στα κλεφτά, δώσαμε κλεφτά φιλιά, μπήκαμε σπίτι μας σαν κλέφτες, φάγαμε στα κλεφτά, κρατήσαμε κλεφτοφάναρο, κλέψαμε στιγμές από άπειρα δειλινά
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΗΓΑΓΕ ΒΙΑΙΩΣ.

Πόθεν λοιπόν η από μέρους του κ. προέδρου (σκόπιμη;) παρανόηση και η προς τα πρόσωπά μας (άσκοπη;) διαβολή;

Αφήνουμε τα σχόλια και την απάντηση στην κρίση σας και δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι καμιά άμεση η έμμεση «απειλή» δεν μπορεί να κλονίσει την πεποίθησή μας πως ο τρικούβερτος (α)πολιτικός γάμος (τον οποίον και ο ίδιος ο κ. πρόεδρος ευλόγησε) είναι παράνομος και δεν εξυπηρετεί κανένα (εθνικό) συμφέρον.

Κατά τ’ άλλα. Στη χθεσινή συνέντευξη μάθαμε ότι:

  • «Ήδη από την πρώτη φάση του διαγωνισμού είχαμε διαμορφώσει με την ABN Amro όλα τα ενδεχόμενα σενάρια»!! (προκάτ;)
  • Δεν κινδυνεύει το μάνατζμεντ (ποιανού;)
  • Η ΠΕΤΡΟΛΑ έχει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, υπάρχει δραστηριοποίηση για κοιτάσματα (που;), οι δύο όμιλοι θα ενώσουν τα μεγάλα επενδυτικά τους(;) προγράμματα, ο Λάτσης διαθέτει εμπορία(!)
  • Το προσωπικό της ΠΕΤΡΟΛΑ λειτουργούσε «σε ένα μη τεχνολογικά αναβαθμισμένο διυλιστήριο»(!!!)
  • Οι δημοσιογράφοι «απομονώνουν φράσεις» στη μνημειώδη δήλωση του κ. Καραχάλιου, ότι τα ΕΛΠΕ συνεργάστηκαν με την Πετρόλα «για να τη σώσουν».

Ούτε κουβέντα για το διαπιστευμένο 9,6%, «περί άλλων» για το εξευτελιστικό τίμημα. Και το σημαντικότερο? το χρήμα για τις μετοχές έρευσε άφθονο και ζεστό. Στα ταμεία του κ. Προϋπολογισμού, εννοείται.
Όσο για το προσωπικό, όχι μόνο δεν θα θιγεί κανείς, αλλά θα γίνουν κι άλλες προσλήψεις!!! Μια κυβέρνηση βρίσκει εύκολα 300.000 θέσεις εργασίας (προεκλογικές).
Κι ούτε λόγος για την εντυπωσιακή πορεία των ΕΛΠΕ, ή γιατί βάζουμε συνεταίρους στα χωράφια μας.

Ας μάθουμε λοιπόν όλοι πως, για να ισοσκελίσουμε τον ελλειμματικό οικογενειακό μας προϋπολογισμό, κι αντί να διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες δουλειάς, Παιδείας, Υγείας,… πρέπει να δώσουμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε σε κάνα ιδιώτη.

Συνάδελφοι,
Θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο τις προσπάθειές μας και θα αγωνιστούμε για να καταδείξουμε ότι η συμφωνία είναι εθνικό έγκλημα.

  • Δευτέρα, 9/6/2003, οι εργαζόμενοι στα Κεντρικά, συγκέντρωση στην είσοδο του Πύργου για ενημέρωση
  • Τρίτη, 10/6/2003, Συλλαλητήριο. Εξέδρα με ομιλητές στο Σύνταγμα (απέναντι από το Υπ. Οικονομικών) με προσυγκεντρώσεις στις 18.30, πορεία και επίδοση ψηφίσματος στη Βουλή.
  • Πέμπτη, 12/6/2003, Κοινή Συνέντευξη τύπου των Σωματείων του Ομίλου. (Λεπτομέρειες για τις δυο εκδηλώσεις θα ακολουθήσουν σε νεώτερη ανακοίνωσή μας).
  • Συναντήσεις με τα Κόμματα.
  • Προσφυγή στα δικαστήρια.

Συναδελφικά, για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  

Θωμάς Δούρος   

  O Γεν. Γραμματέας

  Νίκος Σκλαβούνος

 

home-icon   back