Text Size

21 ΔΕΚ 2017 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ

 Ανακοίνωση Δ.Σ ΠΕΠΕΚΟ  
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 23/11/16

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Αρχαιρεσιών της 23/11/2016. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΠΣΕΕΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 23 ΝΟΕ 16

Κοινή Ανακοίνωση σωματείων ΠΕΠΕΚΟ και ΠΣΕΕΚ. 
 
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

27 ΜΑΪΟΥ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Ανακοίνωση ΠΕΠΕΚΟ για τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 16-01-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου εντελώς απρόσμενα και αιφνίδια έφυγε από κοντά μας ο κάλος φίλος και συνάδελφος Γωγούλης Χρήστος, ένα νέο παιδί για το οποίο μόνο καλά λόγια είχαν όλοι οι συνάδελφοι να εκφράσουν.

 

Το Σωματείο από προχθές είναι “φτωχότερο”, η λύπη μας μεγάλη, και το μόνο που αρμόζει  αυτές τις στιγμές είναι περισυλλογή ,κουράγιο στους οικείους του και αποχαιρετούμε  τον Χρήστο ευχόμενοι  καλό ταξίδι φίλε στην κοινωνία των αγγέλων.

 

Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 17 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 μ.μ στον ιερό ναό Αγ. Φανουρίου στην περιοχή της Γλυφάδας (οδός Λ .Ελευθέριου Βενιζέλου).

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  

Σ. Σπυράντης 

  O Γεν. Γραμματέας

  Κ.Κόμης

20 ΣΕΠ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟ ΔΣ

Ανακοίνωση Δ.Σ ΠΕΠΕΚΟ - Ανασύσταση σε σώμα. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

10 ΜΑΡ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ανακοίνωση ΠΕΠΕΚΟ για πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

3 ΦΕΒ 2016 - ΠΕΠΕΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 4/2/2016

Ανακοίνωση ΠΕΠΕΚΟ για Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ 

2 ΦΕΒ 2016 - Π.Ο.Ε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 4/2/2016

Ανακοίνωση Π.Ο.Ε για Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016. 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο.Ε

Απεργία 5 & 6 Μαρτίου 2004

4 Μαρτίου 2004

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από τις Εθνικές εκλογές.

Η Διοίκηση της εταιρίας, δέσμια των συμφερόντων και επιλογών της, ασχολείται με το εάν θα παραμείνει και μετά τις εκλογές, και όχι με τα προβλήματα της εταιρίας και των εργαζομένων.

Την ώρα που η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση συναγωνίζονται σε προεκλογικές παροχο-λογίες, και οι διθυραμβικές δηλώσεις του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου, περί μεγάλης συμβολής των εργαζομένων στα τεράστια κέρδη της εταιρίας «δίνουν και παίρνουν», την ίδια ακριβώς ώρα, ο Διευθύνων Σύμβουλος, η Διοίκηση της εταιρίας και το Συμβούλιο Διεύθυνσης, αποφάσισαν να μην ικανοποιήσουν τα περισσότερα από τα θεσμικά αιτήματα μας, και κρατούν αδιάλλακτη στάση προτείνοντας γενικές αυξήσεις για το 2004, μόνο 2,3%.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ-ΕΛΔΑ και μέλος της Διοίκησης της μητρικής εταιρίας, συναίνεσε για μεγαλύτερες αυξήσεις στον όμιλο ΕΛ.ΠΕ, και πάνω από 10% για τα διευθυντικά στελέχη του. (Εδώ φαίνεται πως δεν υπάρχουν οι απαγορεύσεις του υπουργείου οικονομικών και οι διαταγές της κυβέρνησης για τις παροχές, που επικαλούνται για εμάς.)

Μάλιστα ο κος Παπαδόπουλος, λαϊκίζοντας και υποκρινόμενος σε συγκεντρώσεις εργαζομένων, έταζε αυξήσεις πέραν των απαιτήσεων μας!!!!

Με απλά λόγια ο όμιλος με την καθοδήγηση του Προέδρου των ΜΑΤ και της ιδιωτικοποίησης, χώρισαν το προσωπικό σε άσπρα και μαύρα πρόβατα. Ο κατά τύχη διευθύνων σύμβουλος του ομίλου δεν είναι ικανός να διοικήσει με ισονομία αυτή την εταιρία, ευτυχώς για αυτόν που δεν ξαναβάζει υποψηφιότητα για βουλευτής στην περιοχή του, γιατί θα τον κυνηγούσαν με τις πέτρες.

Συνάδελφοι
Μετά τα παραπάνω το Δ\Σ της ΠΕΠ.ΕΚΟ στην συνεδρίαση στις 02/03/04 αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη δύο επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών, Παρασκευή και Σάββατο 5 & 6 Μαρτίου, τις οποίες κοινοποιήσαμε με εξώδικο στην εταιρία. Παρόλα αυτά το Δ/Σ του Σωματείου μας, έκανε και άλλες προσπάθειες για εξεύρεση λύσης. Η εταιρία παρέμεινε αδιάλλακτη, αν και η διαφορά του κόστους, έφτασε να είναι λιγότερη της μιας μονάδας.

Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των ημερών, σε νέα συνεδρίαση, αποφασίσαμε να αναστείλουμε τις κινητοποιήσεις μας και καταγγέλλουμε την εταιρία για ανάλγητη στάση.
Δηλώνουμε ότι:
Το Σωματείο μας σε καμία περίπτωση δεν θα υποχωρήσει.

  • Σε αυξήσεις λιγότερες από αυτές που δόθηκαν στον Όμιλο,
  • Στην τρίτη αυτόματη μετάταξη για όλα τα εισαγωγικά κλιμάκια της σύμβασης (ελπίζοντας πως μέχρι τότε ο Διευθύνων Σύμβουλος θα έχει καταλάβει το ακριβές αίτημα μας).

Συνάδελφοι
Στις 08 του Μάρτη θα προκύψει νέα κυβέρνηση και νέα Διοίκηση, που κατά τα φαινόμενα, θα εξυπηρετεί και αυτή την ίδια αντεργατική πολιτική. Για εμάς τους εργαζόμενους δεν θα αλλάξει τίποτα. Μόνο όλοι μαζί αγωνιστικά θα πετύχουμε την διατήρηση των κεκτημένων αλλά και την υπογραφή μιας ικανοποιητικής σύμβασης
που θα βελτιώνει την θέση μας.

Συνάδελφοι, σε αγωνιστική ετοιμότητα

Συναδελφικά, για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  

Θωμάς Δούρος  

  O Γεν. Γραμματέας

   Νίκος Σκλαβούνος

 

home-icon   back