Απεργία 13/2/2008 Πανελλαδική Ασφαλιστικό

Απεργία 13/2/2008 Πανελλαδική Ασφαλιστικό

8 Φεβρουαρίου 2008

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 13/02/2008

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σε μια δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι δέχονται συνεχώς πλήγματα, δεν πρόκειται να δεχτούμε αρνητικές μεταβολές ούτε για τους εν ενεργεία ασφαλισμένους ούτε για τους συνταξιούχους. Οι ομιχλώδεις και θολές κυβερνητικές θέσεις και οι τάσεις και σκέψεις διαφόρων κύκλων που διαρρέουν συνεχώς χωρίς να συγκεκριμενοποιούνται πρέπει να σταματήσουν γιατί μας έχουν κουράσει πια.

Η κυβέρνηση οφείλει να αποσαφηνίσει τις προτάσεις της για να μπορεί να γίνει υγιής και σωστός διάλογος χωρίς προαποφασισμένες λύσεις και πονηρά υπονοούμενα. Σκέψεις για ενοποιήσεις υγειών ταμείων για να σωθούν προβληματικά και θνησιγενή δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που πάνε να λύσουν.

Ειδικότερα το ΤΕΑΠΕΠ που δεν επηρεάζει καθόλου τον κρατικό προϋπολογισμό και κατά συνέπεια τον Ελληνικό λαό δεν πρέπει να το αγγίξει κανένας !

Συμμετέχουμε μαζί με την Oμοσπονδία στις πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις για τις 13/02/2008 που αποφάσισε. η Γ.Σ.Ε.Ε. ,γιατί πιστεύουμε ότι πρέπει να λάβει ισχυρό μήνυμα η κυβέρνηση ότι οι εργαζόμενοι είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να αγωνιστούν προασπίζοντας τα δικαιώματά τους και διεκδικώντας βελτίωση οικονομικών απολαβών, συνθηκών εργασίας, κοινωνικών παροχών, αλλά πρωτίστως διεκδικώντας ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο ΑΥΡΙΟ.

Αυτό το ΑΥΡΙΟ δεν μπορεί να είναι προαποφασισμένο ερήμην των εργαζομένων και των συνταξιούχων, αυτό το ΑΥΡΙΟ πρέπει να είναι καρπός και προϊόν της βούλησης των εργαζομένων που δεν θα θίγει τα δικαιώματά τους αλλά θα βελτιώνει τη ζωή τους σε όλα τα επίπεδα.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΓΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

Η συμμετοχή στην απεργία αυτό το μήνυμα και αυτή τη δυναμική υπηρετεί.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 13/02/2008

( ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ

ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ )


Για το διοικητικό συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  

Π. Περουτσέας   

  O Γεν. Γραμματέας

   Σ. Ν. Αγαπίου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr