ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ για COVID_19

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Μαρούσι, 27/03/2020
Συνάδελφοι.
 
Πρώτα και πάνω από όλα ευχόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους να είναι υγιείς.
 
Είμαστε ενωμένοι και δίνουμε όλοι μαζί την “μάχη”  για να κρατήσουμε “όρθιους” τους εαυτούς μας, την εταιρεία και την πατρίδα μας.
 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα από την δική μας καθημερινή εργασία, εφοδιάζουμε με καύσιμα μέρος της Ελληνικής κοινωνίας που πρέπει να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες σε όσους έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα (ΕΚΑΒ, ΙΑΤΡΟΙ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κλπ).
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους μας, που εργάζονται στις Εγκαταστάσεις, στα Γραφεία, ακόμα και από το σπίτι, από την ΚΡΗΤΗ μέχρι την ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, και από την ΚΕΡΚΥΡΑ έως την ΜΥΤΙΛΗΝΗ με τον ίδιο ζήλο και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει.
 
Βλέποντας να εξελίσσεται σε όλο τον κόσμο μια πρωτόγνωρη κρίση οφείλουμε  όλοι μαζί σαν μια “αλυσίδα”  να εργαστούμε κάποιες στιγμές πάνω και από τις αντοχές μας. Τώρα λοιπόν θα “μετρηθούμε” όλοι μας εργαζόμενοι και εταιρεία και πρέπει να τα καταφέρουμε.
 
Οφείλουμε να κλείσουμε τα αυτιά μας σε ανεύθυνες φωνές οι οποίες δημιουργούν εστίες παραπληροφόρησης και πολιτικής εκμετάλλευσης.
 
Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την εταιρεία και καλούμε τους εργαζόμενους να ακούν και να διαβάζουν τις επίσημες ανακοινώσεις, τόσο της εταιρείας όσο και του Σωματείου μας.
 
Να ενημερώνονται  από το INTRANET  για τις εταιρικές οδηγίες σχετικά με τον COVID-19 αλλά και από τις καθημερινές ανακοινώσεις του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ και του ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
 
Ας προφυλάξουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειες μας, την εταιρεία μας και τους συνανθρώπους μας, τηρώντας πιστά τις οδηγίες.
 
Περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας στις απολύτως απαραίτητες.
 
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου ΕΛΠΕ, του Kλάδου μας, αλλά και όλης της χώρας.
 
Μετά το τέλος της κρίσης θα βγούμε νικητές μόνο όταν επιστρέψουμε όλοι μαζί γεροί και δυνατοί.
 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 

Ο Πρόεδρος


Σ. ΣΠΥΡΑΝΤΗΣ

O Γεν. Γραμματέας


Μ. ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗΣ
 
 
 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr