ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΧΕΙΜΑΡΑΣ 8Α)
Έδρα του τα Κεντρικά Γραφεία στο Μαρούσι (Αίθουσα εκπαίδευσης), όπου θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι που εργάζονται στα Κεντρικά Γραφεία Χειμάρρας, Γραβιάς και όσοι συνάδελφοι είναι εκτός των περιοχών που αναγράφονται παρακάτω (πχ Ρόδος, περιφερειακά Αεροδρόμια).

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ
Eδρα του οι Εγκαταστάσεις της Εταιρίας στον Σκαραμαγκά, όπου θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι που εργάζονται στις Εγκαταστάσεις Αττικής (Σκαραμαγκάς, Ασπρόπυργος καύσιμα, Ασπρόπυργος υγραέρια, ΒΕΑ, ΒΕΕ).

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έδρα η Εγκατάσταση Δενδροποτάμου, όπου θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι που εργάζονται στην Β.Ελλάδα στις Εγκαταστάσεις Καυσίμων και Υγραερίων, Γραφεία Πόλης, Αεροδρόμια).

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Έδρα του οι Εγκαταστάσεις Ηρακλείου Κρήτης, όπου θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι που εργάζονται στο Ηράκλειο και στα Χανιά (Εγκαταστάσεις, Γραφεία Πόλης, Αεροδρόμια).

Σημείωση: Μέλη που θα βρίσκονται σε δουλειά εκτός έδρας θα μπορούν να ψηφίσουν σε εκλογικό κέντρο της περιοχής που βρίσκονται μετά από σχετικό έλεγχο των καταλόγων από την κεντρική εφορευτική επιτροπή

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 7/5/2014 από 10.00 π.μ. μέχρι 18.00 μ.μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Υπενθυμίζουμε ότι για να μπορέσει να ψηφίσει κάθε μέλος πρέπει, σύμφωνα με το νόμο, να έχει μαζί του ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ (ΥΓΕΙΑΣ) και την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ:

Δείτε τις υποψηφιότητες εδώ.

 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr