Απεργία 31/03/2004

Απεργία 31 Μαρτίου 2004

29 Μαρτίου 2004

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνάδελφοι,
Στις 31 Μάρτη απεργούμε.
Σταματάμε τα πάντα. Κανένας μας δεν πάει για δουλειά.
Συμμετέχουμε με όλους τους εργαζόμενους της Ελλάδας στην απεργία που έχει κηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε., η Ομοσπονδία και τα πρωτοβάθμια Σωματεία του κλάδου.

Δίνουμε την απεργιακή μάχη για να σπάσουμε την αδιαλλαξία των κυβερνώντων, του Σ.Ε.Β, καθώς και της διοίκησης της εταιρίας που παραμονές των εκλογών μας καλούσε να «κλείσουμε» σύμβαση δίνοντας γενικές αυξήσεις μόνο 2.3%, αγνοώντας ταυτόχρονα τα βασικά θεσμικά μας αιτήματα (τρίτη αυτόματη μετάταξη για όλους, μείωση κατηγοριών και ποσοστών αξιολόγησης, μείωση ωραρίου, ρήτρα τιμαριθμικής αναπροσαρμογής, κλπ) .

Οι διοικούντες κάνοντας οικονομία μόνο στο δικό μας εισόδημα, εξασφάλισαν για τον εαυτό τους αυξήσεις πάνω από 10%.

Απεργούμε και διεκδικούμε μαζί με όλους τους Έλληνες εργαζόμενους ουσιαστικές αυξήσεις σε όλα τα επίπεδα μισθών και συντάξεων, πλήρη και σταθερή εργασία .

Είναι άλλωστε γνωστό πως ο Εσωτερικός μας Κανονισμός είναι άμεσα συνδεδεμένος με την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας .


Συνάδελφοι η Σύνοδος κορυφής της Ε.Ε κάθε χρόνο χαράζει και αποφασίζει πολιτικές που ισχυροποιούν τους εργοδότες και φέρνουν σε χειρότερη μοίρα τους εργαζόμενους, αφού εντείνουν την εκμετάλλευση, επεκτείνουν την μερική απασχόληση, προωθούν την εργολαβοποίηση, καταργούν την δημόσια δωρεάν παιδεία και υγεία.

Δεν πρέπει να μείνουμε κομπάρσοι και χειροκροτητές. Η αγωνιστική συσπείρωση όλων μας είναι αναγκαία για την παραπέρα πορεία της κοινωνίας και της εταιρίας.
Έχουμε ρόλο και προσωπική ευθύνη για να χτίσουμε το μέλλον μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ
ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ

Συναδελφικά,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  

Θωμάς Δούρος   

  O Γεν. Γραμματέας

  Νίκος Σκλαβούνοσ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr