Απαντητική Επιστολή 11-09-2006

Απαντητική Επιστολή

11 Σεπτεμβρίου 2006

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Συναδέλφισες και συνάδελφοι,

Παρακολουθήσαμε με έκπληξη επιστολή συναδέλφου η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μας κατηγόρησε ότι στην πρόσφατη διήμερη συνάντηση μας με τους συναδέλφους στη Β.Ελλάδα προσπαθήσαμε να κάνουμε δημόσιες σχέσεις και όχι σοβαρή συζήτηση.

Δεν θα ακολουθήσουμε το ύφος και το σκεπτικό της επιστολής διότι για τα προβλήματα (ΒΦΛ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ) η θέση μας είναι γνωστή και ταυτόσημη με την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και τη ΓΣΕΕ.
Η παρουσία μας στη Β.Ελλάδα είχε σαν σκοπό εκτός από τη συνάντηση του προεδρείου με τους συναδέλφους στους χώρους δουλειάς (χωρίς αποκλεισμούς ,κάτι το οποίο γινόταν στο παρελθόν), την ενημέρωση τους για τη πορεία των διαπραγματεύσεων για τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ , τα «εγκαίνια» για πρώτη φορά ενός ειλικρινούς διαλόγου μεταξύ εργαζομένων και Σωματείου.
Στόχος μας είναι να αφουγκραστούμε τα προβλήματα και τις ανησυχίες των εργαζομένων καταβάλλοντας προσπάθειες για λύσεις όπου μπορούμε για το καλό και το συμφέρον όλων.
Επιλογή μας είναι να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων και να καταθέτουμε προτάσεις προερχόμενες μέσα από το διάλογο και όχι να εξυπηρετούμε μικροπολιτικά συμφέροντα.


Συναδελφικά
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  

Ηλίας Ρέκκας   

  O Γεν. Γραμματέας

   Ναυσικά Τόλια

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr