Δήλωση - Πρόσκληση για την έναρξη διαπραγμάτευσης με τη νέα Συλλογική Σύμβαση05-03-2007

Δήλωση - Πρόσκληση για την έναρξη διαπραγμάτευσης με τη νέα Συλλογική Σύμβαση

5 Μαρτίου 2007

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισες, Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της απρόσκοπτης ενημέρωσης για όλα όσα συμβαίνουν όσον αφορά στην πορεία των  διαπραγματεύσεων για την νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να επικοινωνήσουμε με τα μέλη μας και παράλληλα να καταγγείλουμε τη στάση που επέδειξε η Επιτροπή Διαπραγμάτευσης της Εταιρίας σε ένα τόσο κορυφαίο ζήτημα για τους εργαζόμενους.

Στις 29/12/2006 ως είθισται επιδόθηκε στην Εταιρία ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την έναρξη διαπραγμάτευσης σχετικά με τη νέα Συλλογική Σύμβαση με σαφές και ξεκάθαρο διεκδικητικό πλαίσιο.

Αφού ορίστηκε Επιτροπή Διαπραγμάτευσης προχωρήσαμε σε συνάντηση όπου δόθηκαν αναλυτικές επεξηγηματικές και διευκρινιστικές απαντήσεις παρουσιάζοντας ένα τεκμηριωμένο και ρεαλιστικό πλαίσιο.

Κληθήκαμε σε νέα συνάντηση στις 02/03/2007 πιστεύοντας ότι ξεκινάμε διάλογο σε κάποια βάση σε αντίθεση με αυτό που εισπράξαμε το οποίο δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ερωτήσεις για νέες διευκρινήσεις στα ξεκάθαρα αιτήματά μας.

Πιστεύοντας ότι η υπεύθυνη στάση που μας διέπει ως Σωματείο μας αναγκάζει να είμαστε αταλάντευτοι  απέναντι στις θέσεις μας καλούμε την Εταιρία να ορίσει ΑΜΕΣΑ νέα συνάντηση αποφεύγοντας την κωλυσιεργία  και τον προσχηματικό διάλογο συνειδητοποιώντας ότι η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ είναι  κατάκτηση και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, αταλάντευτα και με γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων θα διεκδικήσουμε ξεκάθαρα και αποφασιστικά μία νέα ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  

Π. Περουτσέας   

  O Γεν. Γραμματέας

   Σ. Ν. Αγαπίου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr