Απεργιακή κινητοποίηση στις 15-06-2007

Απεργιακή κινητοποίηση στις 15 Μαϊου 2007

10 Μαΐου 2007

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισες, Συνάδελφοι,

Στις 15 ΜΑΗ όλοι οι εργαζόμενοι ανεξάρτητα από πολιτικές τοποθετήσεις συναντιόνται στο Πεδίον του Άρεως στις 11:00 π.μ. για να δώσουν ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια απομυζούν όλο το δημόσιο πλούτο και τον ιδρώτα των εργαζομένων. Μπροστά σε αυτή τη λαίλαπα εμείς οι εργαζόμενοι λέμε ΟΧΙ και διατρανώνουμε με όλες μας τις δυνάμεις ότι δεν πρόκειται να συναινέσουμε σε καμία πολιτική νομιμοποίησης των «ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ»

Η Απεργία αυτή έρχεται σε μία περίοδο που διαπραγματευόμαστε την νέα μας Σ.Σ.Ε. μέσα από το πρίσμα ενός μετόχου ο οποίος προσπαθεί να ψαλιδίσει στο βωμό του κέρδους την αξιοπρέπεια των εργαζομένων της εταιρίας μας. Η στάση της εταιρίας στις διαπραγματεύσεις είναι ανελαστική και απαράδεκτη. Δεν δίνει σχεδόν τίποτα από όσα έχουμε ζητήσει με το πρόσχημα των «μη ικανοποιητικών αποτελεσμάτων και της δύσκολης συγκυρίας της αγοράς».

Εμείς λέμε ΟΧΙ σε αυτή τη στάση της Διοίκησης και καλούμε τα μέλη μας να έχουν μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση στις 15 Μαϊου 2007. Καλούμαστε να διαφυλάξουμε το σήμερα για να υπάρξει το ΑΥΡΙΟ. Έτσι μόνο θα έχουμε δύναμη και φωνή στη διεκδίκηση των αιτημάτων μας.

ΖΗΤΟΥΜΕ από τη Διοίκηση της Εταιρίας να ορίσει άμεσα συνάντηση τη Δευτέρα 14 Μαϊου 2007 και να δει με άλλη λογική και θετική διάθεση τόσο τα δίκαια θεσμικά όσο και τα απολύτως ρεαλιστικά οικονομικά μας αιτήματα.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  

Π. Περουτσέας   

  O Γεν. Γραμματέας

   Σ. Ν. Αγαπίου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr