ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ ΑΒΕΕ
ΑΡΙΘ. ΕΓΚΡ. 2905/1974
ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ 6, 151 25 ΜΑΡΟΥΣΙ.    Τηλ. 210-7725042, 7725043    www.pepeko.gr
                       

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μαρούσι 24/5/2021
 
Συνάδελφοι
Ο αγώνας συνεχίζεται, η συσπείρωση των εργαζομένων γύρω από τα Σωματεία πρέπει να είναι μεγάλη προκειμένου να επιτευχθούν τα όνειρα και οι προσδοκίες μας.
 
Όνειρα για έναν Όμιλο και μια εταιρεία πρωταγωνιστή και τα επόμενα χρόνια και προσδοκίες για συμμετοχή, γνώση και άποψη όλων στο σήμερα και το αύριο .
 
Η θέση του ΤΑΙΠΕΔ, κατόχου των μετοχών του δημοσίου έδειξε τον δρόμο ότι καμιά απόφαση δεν μπορεί να είναι θέσφατο όταν υπάρχουν εναλλακτικές προσέγγισής με γνώμονα τo Δημόσιο συμφέρον.
 
Η θέση του Σωματείου παραμένει αμετακίνητη είναι γνωστή διαχρονικά δεν μεταβάλλεται αναλόγως των συσχετισμών και είναι ξεκάθαρη, το Ελληνικό Δημόσιο έχει λόγο και ασκεί παρέμβαση, είναι θεματοφύλακας του Δημοσίου συμφέροντος.
 
Προκειμένου να ακούσουν όλοι το ηχηρό μήνυμα των εργαζομένων για ανάπτυξη των εταιρειών του Ομίλου για άνοιγμα του ορίζοντα των ευκαιριών και όχι πισωγύρισμα, τους καλούμε να συστρατευθούν μαζί με τα συνδικάτα του Ομίλου στην απεργιακή κινητοποίηση που εξαγγείλαμε  για την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr