ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ

 Συνάδελφοι.

 
Συνεπείς στην δέσμευση μας  ότι για την αποτροπή της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης των ΕΛ.ΠΕ πρέπει να έχεις πλάνο το οποίο θα τηρείς αταλάντευτα συνεχίσαμε και εχθές τις επαφές με θεσμικούς παράγοντες της χώρας, σ αυτό εντάσσετε και η συνάντηση μαζί με τα σωματεία του ομίλου με τον τρίτο την τάξη πολιτειακό παράγοντα τον Προέδρο της βουλής των κ. Τασούλα.
Στην διάρκεια της συζήτησης εκφράσαμε τις πάγιες θέσεις μας για την τεράστια  συμβολή του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ τόσο στην οικονομία της χώρας  όσο και στο ρόλο  που διαδραματίζει στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής μεσογείου.
Με ικανοποίηση διαπιστώθηκε ότι ο Προέδρος ήταν αρκετά ενημερωμένος αλλά και ευαισθητοποιημένος για τα θέματα αυτά και δεσμεύτηκε να τα μεταφέρει.
Θα συνεχίσουμε στο δρόμο που έχει χαραχθεί και δεν είναι άλλος από μια πολυεπιπεδη στρατηγική προκειμένου να αναδείξουμε τις θέσεις μας με τελικό στόχο την επιστροφή των μετοχών από το ΤΑΙΠΕΔ πίσω στην Ελληνική Δημοκρατία και κάτ.  επέκταση στον Ελληνικό λαό.
Ο μαραθώνιος συνεχίζεται και έχει ακόμα δρόμο, καλούμε τους εργαζομένους να είναι σε εγρήγορση και ενωμένοι.
 

Από την χθεσινή συνάντηση με τον Προέδρο της βουλής διακρίνονται από αριστερά ο Προέδρος του ΠΣΕΕΠ Π.Οφθαλμιδης ο Προέδρος της Βουλής Κ.Τασουλας ο Προέδρος της ΠΕΠΕΚΟ Σ.Σπυραντης και ο Αντιπρόεδρος του ΠΣΕΕΠ Θ.Κεμανετζης.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ | ΠΕΠΕΚΟ

Κατασκευή & Φιλοξενία: komvos.gr